Προεκλογικό δώρο του υπουργείου Δημόσιας Τάξης στους συμβασιούχους πυροσβέστες
Στην ανανέωση των συμβάσεων των 5.500 εποχικών πυροσβεστών προχώρησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρεται ότι οι συμβάσεις επιμηκύνονται από 4,5 σε 8 μήνες το έτος.
Στην ανανέωση των συμβάσεων των 5.500 εποχικών πυροσβεστών προχώρησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Σε ανακοίνωσή του αναφέρεται ότι οι συμβάσεις επιμηκύνονται από 4,5 σε 8 μήνες το έτος.
Στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου αναφέρεται επίσης: «Με την νέα εντολή του λαού, η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θα ολοκληρώσει τη ρύθμιση της εργασιακής σχέσης των Συμβασιούχων Πυροσβεστών με το να τους ανατεθούν πυροσβεστικά καθήκοντα και για το υπόλοιπο τετράμηνο.»
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκος Ανδρουλάκης, με βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρεται στις πανελλαδικές εξετάσεις και τις συμβουλές που θα δώσει στον γιο του όταν έρθει εκείνη η στιγμή
Στα ύψη κινήθηκαν αρκετές σχολές υψηλής ζήτησης στα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα που ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας. Η «ακτινογραφία» των βάσεων εισαγωγής
Τέλος στην αγωνία για χιλιάδες υποψηφίους καθώς ανακοινώθηκαν οι βάσεις εισαγωγής για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της χώρας. Πού θα δείτε τα αποτελέσματα