Φιλική νίκη της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού με 81-74, στην «Ένωση» ο Γλυνιαδάκης
Καλή εικόνα παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι. Στο δυναμικό της ΑΕΚ, μετά από απουσία δύο χρόνων, ανήκει εκ νέου ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Μπλάκνεϊ και Τσακαλίδης ενσωματώνονται από την Παρασκευή στην προετοιμασία του Ολυμπιακού.
Καλή εικόνα παρουσίασε η ΑΕΚ στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας που έδωσε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο Καρπενήσι. Η ομάδα του Αγγελου Κορωνιού νίκησε τους «ερυθρόλευκους» με 81-74, έχοντας σε πολύ καλή ημέρα τους Δημήτρη Παπανικολάου, Κέιζελ Ουέσον και Νίκο Μπάρλο.
Ο Κορωνιός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του, καθώς είδε να υπάρχει βελτίωση σε κάποιες αγωνιστικές αδυναμίες που είχε εντοπίσει.
Ο Πίνι Γκέρσον δεν είχε στη διάθεσή του τους Λόρενς Ρόμπερτς και Γιώργο Αποστολίδη. Ο πρώτος, ο οποίος ταλαιπωρείται από ελαφρά κάκωση έξω μηνίσκου, αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις την Παρασκευή. Το ίδιο και ο Γιώργος Αποστολίδης, που στη χθεσινή προπόνηση είχε σκίσει λίγο το δεξί φρύδι και προτιμήθηκε να προφυλαχθεί.
Οι «ερυθρόλευκοι» την Πέμπτηέχουν ρεπό και θα επιστρέψουν στη δράση την Παρασκευή με δυο νέα πρόσωπα. Τον Ρόντρικ Μπλάκνεϊ και τον Ιάκωβο Τσακαλίδη. Το πρωί του Σαββάτου η αποστολή του Ολυμπιακού θα αναχωρήσει για το Παρίσι.
Τα δεκάλεπτα (με πρώτη την ΑΕΚ): 20-20, 48-46, 60-58, 81-74
Στο δυναμικό της ΑΕΚ, μετά από απουσία δύο χρόνων, ανήκει εκ νέου ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης. Ο έμπειρος σέντερ ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΑΕ και έτσι θα ενισχύσει τη «φροντ λάιν» της Ένωσης, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ολοκλήρωσε και τις μεταγραφικές κινήσεις της εν όψει της νέας σεζόν.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.