Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο θολωμένος από την ήττα Μίλισιτς απείλησε ότι θα... σκοτώσει τους διαιτητές

Ο θολωμένος από την ήττα Μίλισιτς απείλησε ότι θα… σκοτώσει τους διαιτητές

Ο Ντάρκο Μίλιτσιτς μετά τη λήξη του αγώνα με την Ελλάδα απειλούσε Θεούς και δαίμονες, αποδίδοντας αποκλειστικά στους διαιτητές την ήττα της ομάδας του. Ο κορυφαίος παίκτης των Σέρβων παρουσιάστηκε τόσο... θολωμένος και συντετριμμένος, χρησιμοποιώντας πολύ βαριές εκφράσεις, ενώ απειλούσε τους «άρχοντες» του αγώνα και μέλη των οικογενειών τους.

89

Η νίκη της Ελλάδας ήταν λογικό να πειράξει τους Σέρβους, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε (στην παράταση). Τίποτα, όμως, δεν δικαιολογεί την απίστευτη έκρηξη του Ντάρκο Μίλισιτς, ο οποίος ξέφυγε πέρα από κάθε όριο, αναφερόμενος στους διαιτητές.

Ο Σέρβος σέντερ είναι γνωστός για τον ιδιόρυθμο χαρακτήρα του, όμως οι εκφράσεις που χρησιμοποίησε ήταν χυδαίες και πλέον τον λόγο έχει η FIBA Europe, καθώς έγιναν μπροστά στην κάμερα της σερβικής τηλεόρασης.

Αρχικά έβριζε τη μάνα του διαιτητή και μετά… ήθελε να τον σκοτώσει. «Θέλω να σκοτώσω αυτόν κι όποιον άλλο συγγενή έχει ζωντανό. Είναι αλήτες, ξεφτιλισμένοι. Θέλω να τους δολοφονήσω. Να πάνε να γ… Αν έχουν κόρη, θα τη βρω και θα την γ… Θα της γ… ό,τι έχει και δεν έχει. Τους γ… στο στόμα, τους γ… μπροστά και πίσω. Ήταν κλοπή! Δεν σεβάστηκαν την προσπάθεια μας. Έπρεπε να κερδίσουμε την Ελλάδα και τους διαιτητές.»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ,www.sport.gr

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024