Aπειλεί το ρεκόρ του Τσάρλτον ο Γκιγκς με ανανέωση συμβολαίου στη Γιουνάιτεντ
Για ένα ακόμη χρόνο πρόκειται να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός είναι ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ξεπέρασε τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο μόνος που απειλεί το ρεκόρ του θρυλικoύ σερ Μπόμπι Τσάρλτον.
Για ένα ακόμη χρόνο πρόκειται να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ράιαν Γκιγκς. Ο Ουαλός σταρ είναι από τα βασικά «εργαλεία» του Σερ Αλεξ Φέργκιουσον και οι ιθύνοντες της Γιουνάιτεντ είναι διατεθειμένοι να διατηρήσουν τις εβδομαδιαίες απολαβές του 33χρονου παίκτη στα ίδια επίπεδα (112.500 ευρώ), προκειμένουν να τον πείσουν να ανανεώσει το συμβόλαιο του έως τον Ιούνιο του 2009.
Ο Ράιαν Γκιγκς είναι ο δεύτερος παίκτης στην ιστορία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που ξεπέρασε τις 700 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας σε όλες τις διοργανώσεις και είναι ο μόνος που απειλεί το ρεκόρ του θρυλικoύ σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ο οποίος έκλεισε την καριέρα του στο «Ολντ Τράφορντ» με 759.
Πέρσι ο Γκιγκς έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος, που έχει κατακτήσει τον τίτλο εννέα φορές. Ο Ουαλός άσος πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου με την φανέλα της Γιουνάιτεντ το 1993, ενώ ακολούθησαν τα πρωταθλήματα του 1994, του 1996, του 1997, του 1999, του 2000, του 2001, του 2003 και το περσινό.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο φιλοξενήθηκε σε podcast του Γκόραν Ντράγκιτς και μεταξύ άλλων, μίλησε για την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης του χάλκινου μεταλλίου με την Εθνική Ελλάδας στο Eurobasket.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.