
«Δύσκολα, αλλά θα παλέψουμε» λέει ο Ολίβα για την κλήρωση του Αρη με τη Σαραγόσα
Η κληρωτίδα δεν του έκανε τα κέφια και τον έφερε αντιμέτωπο με την πιο ισχυρή ομάδα που θα μπορούσε να κληρωθεί. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει στον α γύρο του Κυπέλλου UEFA τη Σαραγόσα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο επαναληπτικός στις 4 Οκτωβρίου στην Ισπανία. Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, που κατάγεται από τη Σαραγόσα, αναγνώρισε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, έθεσε όμως ως στόχο την πρόκριση.
89
Η κληρωτίδα δεν του έκανε τα κέφια και τον έφερε αντιμέτωπο με την πιο ισχυρή ομάδα που θα μπορούσε να κληρωθεί. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει στον α γύρο του Κυπέλλου UEFA την ισπανική Σαραγόσα. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο επαναληπτικός στις 4 Οκτωβρίου στην πόλη της Αραγονίας.
Ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, που κατάγεται από τη Σαραγόσα, αναγνώρισε τα πλεονεκτήματα του αντιπάλου, έθεσε όμως ως στόχο την πρόκριση.
«Η αλήθεια είναι ότι, όταν μάθαμε ποιοί ήταν οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι, σκεφθήκαμε ποιά θέλαμε να αποφύγουμε και ποιά να αντιμετωπίσουμε. Η Σαραγόσα ήταν αυτή που θέλαμε να αποφύγουμε. Πέρυσι ήταν από τις καλύτερες ομάδες του ισπανικού πρωταθλήματος και χαρακτηριστικό της στοιχείο είναι το επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, επειδή όμως διαθέτει εξαιρετική ποιότητα, είμαι σίγουρος ότι θα επανέλθει στις καλές εμφανίσεις» σημείωσε ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, σκιαγραφώντας την ισπανική ομάδα.
«Επειδή είναι πολύ επιθετική ομάδα, θα προσπαθήσουμε να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα στην έδρα μας και στο δεύτερο παιχνίδι θα επιδιώξουμε να το κρατήσουμε. Προσωπικά κατάγομαι από τη Σαραγόσα, δεν υπάρχουν όμως συναισθήματα. Στόχος μας είναι να προκριθούμε στην επόμενη φάση» συμπλήρωσε.
Στη δυναμικότητα του αντιπάλου, αλλά και στη δίψα του Αρη για την ευρωπαϊκή καταξίωση, στάθηκε ο Κώστας Νεμπεγλέρας. «Είναι από τις πιο δυνατές ομάδες. Νομίζω ότι πρέπει να πραγματοποιήσουμε καλή εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι, να εξασφαλίσουμε θετικό αποτέλεσμα, για να έχουμε ελπίδες. Αν θέλουμε πάντως να μιλάμε για καταξίωση, πρέπει να περάσουμε στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA» είπε ο αρχηγός του Αρη.
Και συμπλήρωσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να είμαστε σε καλή κατάσταση στο πρώτο παιχνίδι. Ξέρουμε ποιά ομάδα έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Η Σαραγόσα είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο, μια από τις καλύτερες στην Ισπανία. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Είναι πολύ σημαντικό για μας να είμαστε αυτοί που πρέπει στο πρώτο παιχνίδι, να πάρουμε το καλό αποτέλεσμα και να παίξουμε πιο συντηρητικά στον επαναληπτικό».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Δεν του… πάει ο Απρίλης
- «Έχετε κράτηση;»: Ο παραλογισμός που μας έκανε να νοσταλγούμε τα παλιά στέκια
- Λέσβος: Σε τροχιά σύγκρουσης οι κτηνοτρόφοι στον Μεσότοπο – «Δεν δεχόμαστε να πίνουμε νερό με το αίμα των σφαγμένων ζώων μας»
- Βουλγαρία: Ο φιλορώσος Ρούμεν Ράντεφ προηγείται στις εκλογές, σύμφωνα με τα exit polls
- Λουτσέσκου: «Είχαμε πολλά προβλήματα και κάποιες επιλογές ήταν αναγκαστικές»
- Το Ιράν αρνείται να συμμετάσχει στον β’ γύρο διαπραγματεύσεων – Κατηγορεί τις ΗΠΑ για «υπερβολικές απαιτήσεις»


