Ανοίγει η «αυλαία» του πρωταθλήματος της Super League το Σάββατο
Το Σαββατοκύριακο ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League. Οπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή, « οι εξ αναβολής συναντήσεις στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, θα διεξαχθούν τις ίδιες ημέρες και ώρες όπως αρχικά είχαν προγραμματισθεί».
Το Σαββατοκύριακο ανοίγει η «αυλαία» της Super League. Οπως ανακοίνωσε σήμερα η διοργανώτρια αρχή, « οι εξ αναβολής συναντήσεις στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, θα διεξαχθούν τις ίδιες ημέρες και ώρες όπως αρχικά είχαν προγραμματισθεί».
Το ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό θα διεξαχθεί το βράδυ της Κυριακής στις 21:15, ενώ, λόγω της μετάθεσης για τη Δευτέρα του αγώνα ρεβάνς με τη Σεβίλη για τον γ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, η ΑΕΚ θα δώσει τον αγώνα με τη Βέροια στις 26 Σεπτεμβρίου.
Το πρόγραμμα της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας έχει ως εξής:
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
«Για πάντα» στη Ρόμα ο Λορέντσο Πελεγκρίνι, καθώς αναμένεται να υπογράψει νέο τριετές συμβόλαιο με τους «τζιαλορόσι», το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.