Με οριακή άνοδο το Χρηματιστήριο ισορρόπησε στις 4.814,68 μονάδες την Τρίτη
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στο Χρηματιστήριο την Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.814,68 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,02%. Σε χαμηλά επίπεδα η αξία των συναλλαγών, διαμορφώθηκε στα 257,15 εκατομμύρια ευρώ.
Σταθεροποιητικές τάσεις επικράτησαν στη συνεδρίαση του Χρηματιστηρίου την Τρίτη. Ο Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε στις 4.814,68 μονάδες, παρουσιάζοντας οριακή άνοδο σε ποσοστό 0,02%. Η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 257,15 εκατομμύρια ευρώ.
Οι επιμέρους κλαδικοί δείκτες κινήθηκαν στην πλεονότητά τους σε αρνητική τροχιά.
Τη μεγαλύτερη άνοδο είχαν οι εξής: της Κοινής Ωφέλειας σε ποσοστό 1,77%, των Τηλεπικοινωνιών κατά 1,45% και της Υγείας κατά 1,02%.
Τη μεγαλύτερη πτώση παρουσίασαν οι εξής: των Τροφίμων-Ποτών κατά 1,81%, των Μέσων Ενημέρωσης κατά 1,71% και του Πετρελαίου-Αερίου σε ποσοστό 1,70%.
Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης, FTSE/20, ενισχύθηκε κατά 0,18%, ο δείκτης μεσαίας κεφαλαιοποίησης, FTSE/40, σημείωσε απώλειες σε ποσοστό 0,58% και ο δείκτης μικρής κεφαλαιοποίησης, FTSE/80, έκλεισε με πτώση σε ποσοστό 0,55%.
Τη μεγαλύτερη ποσοστιαία άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές των εταιριών: Eurodrip +12,07%, Τρία Αλφα (Κ) +10,00% και Μπουτάρης (Κ) +8,64%.
Τη μεγαλύτερη πτώση είχαν οι μετοχές των εταιριών: Microland -7,73%, Vell Group -7,03% και Τρία Αλφα (Π) -6,94%.
Από τις μετοχές που διακινήθηκαν, 84 ενισχύθηκαν, 170 υποχώρησαν και 45 παρέμειναν αμετάβλητες.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.