Επίθεση εναντίον των Ρεπουμπλικανών εξαπέλυσε η Χίλαρι Κλίντον
Εναντίον των Ρεπουμπλικάνων τάχθηκε η Χίλαρι Κλίντον σε ντιμπέιτ υποψηφίων για το χρίσμα των Δημοκρατικών, λέγοντας ότι οι χρόνιες επιθέσεις του κόμματος έχουν οδηγήσει πολλούς ψηφοφόρους να μην τη συμπαθούν. Τόνισε πάντως ότι εκείνη έχει την τάση να κερδίζει.
Εναντίον των Ρεπουμπλικάνων τάχθηκε η Χίλαρι Κλίντον σε ντιμπέιτ υποψηφίων για το χρίσμα των Δημοκρατικών, λέγοντας ότι οι χρόνιες επιθέσεις εναντίον της έχουν οδηγήσει πολλούς ψηφοφόρους να μην τη συμπαθούν. Τόνισε πάντως ότι εκείνη έχει την τάση να κερδίζει παρά τις επιθέσεις.
Η Χίλαρι Κλίντον έκανε αυτά τα σχόλια σε ντιμπέιτ στην Αϊόβα, αναφερόμενη στην πρόσφατη κριτική του συμβούλου του Τζορτζ Μπους, Καρλ Ρόουβ, ο οποίος δήλωσε ότι η Χ.Κλίντον έχει «καταστροφικά ελαττώματα» και ότι μπαίνει στην εκλογική μάχη με τα υψηλότερα αρνητικά ποσοστά από την εποχή που εμφανίστηκαν οι πρώτες δημοσκοπήσεις στην αμερικανική πολιτική.
«Το βρίσκω ενδιαφέρον ότι έχει τέτοια εμμονή μαζί μου» δήλωσε η Χ.Κλίντον, η οποία είπε ότι τα αρνητικά ποσοστά είναι φυσιολογικά. «Η ιδέα ότι θα ξεφύγεις από την ρεπουμπλικανική μηχανή επίθεσης και δεν θα έχεις αρνητικά ποσοστά ως τη στιγμή που θα έχουν τελειώσει μαζί σου, νομίζω ότι αγνοεί αυτό που συμβαίνει στην αμερικανική πολιτική τα τελευταία 20 χρόνια» προσέθεσε η Χ.Κλίντον.
Από την πλευρά του ο Μπάρακ Ομπάμα δήλωσε ότι είναι έτοιμος να γίνει πρόεδρος. Υπαινίχθηκε όμως ότι η Χίλαρι Κλίντον είναι μέρος των προβλημάτων που «προηγούνται της κυβέρνησης Μπους», ανάμεσά τους η συντηρητική σκέψη, οι συκοφαντίες, η επιρροή από ειδικά συμφέροντα και η πολιτική του διχασμού.
«Χρειαζόμαστε κάποιον που μπορεί να σπάσει τα πολιτικά μοτίβα που επικρατούν εδώ και 20 χρόνια» δήλωσε. «Είμαι ο άνθρωπός σας» προσέθεσε.
Ο Ομπάμα υπεραμύνθηκε επίσης των πρόσφατων δηλώσεών του ότι εάν εκλεγεί πρόεδρος προτίθεται να έχει άνευ όρων διάλογο με ηγέτες χωρών όπως η Κούβα, η Βόρειος Κορέα, η Συρία και το Πακιστάν. «Δεν θα πρέπει να φοβόμαστε να το κάνουμε, προσπαθήσαμε διαφορετικά και δεν πέτυχε» δήλωσε.
Υπενθυμίζεται ότι σε πρόσφατη δημοσκόπηση της USA Today και του ινστιτούτου Gallup η Χίλαρι Κλίντον συγκεντρώνει αρνητικά ποσοστά της τάξεως του 49%, ποσοστό πολύ υψηλό.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας