Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
Σε θετικό έδαφος γύρισαν τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια την Παρασκευή
Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ανακάμπτουν την Παρασκευή, έπειτα από το μαζικό ξεπούλημα της Πέμπτης, εν μέσω -συγκρατημένης- αισιοδοξίας ότι τα χειρότερα είναι παρελθόν. Την άνοδο οδηγούν οι τραπεζικές μετοχές.
Τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια ανακάμπτουν την Παρασκευή, έπειτα από το μαζικό ξεπούλημα της Πέμπτης, εν μέσω -συγκρατημένης- αισιοδοξίας ότι τα χειρότερα είναι παρελθόν.
Σε αυτό βοηθά ο μηδενισμός των απωλειών που πέτυχε η Γουόλ Στριτ το βράδυ της Πέμπτης, ενώ κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Dow Jones έχανε έως και 300 μονάδες.
Ο δείκτης S&P 500 έκλεισε σε θετικό έδαφος μετά το ράλι στο τέλος της συνεδρίασης, καθώς οι επενδυτές αγόρασαν μετοχές του χρηματοοικονομικού κλάδου, των οποίων η τιμή είχε δεχθεί μεγάλες πιέσεις, λόγω των εικασιών για πιθανή μείωση των επιτοκίων από τη Fed και τα θετικά νέα για την Bear Stearns.
Ο δείκτης των πενήντα blue chips της ευρωζώνης Dow Jones Euro Stoxx 50 ενισχύεται κατά 0,29% στις 3.556,95 μονάδες.
Οι ευρωπαϊκές αγορές άνοιξαν σε πτωτικό πρόσημο, ωστόσο στη συνέχεια πέρασαν σε θετικό έδαφος με «οδηγό» τις τράπεζες.
Σημαντικά κέρδη σημειώνουν η BNP Paribas (+2,9% στα 75,92 ευρώ) και UniCredit (+2,3% στα 6,02 ευρώ).
Ανοδικά κινείται και η μεγαλύτερη ευρωπαϊκή φαρμακοβιομηχανία GlaxoSmithKline (+1,5% στις 1.249 πένες).
Στο Λονδίνο, ο FTSE 100 ενισχύεται κατά 0,51% στις 5.888,80 μονάδες, στο Παρίσι ο CAC 40 σημειώνει άνοδο 0,44% στις 5.288,81 μονάδες και στη Φρανκφούρτη ο DAX καταγράφει απώλειες 0,16% στις 7.258,39 μονάδες.
Στο Χρηματιστήριο του Τόκιο ο Nikkei 225 έκλεισε στις 15.273,68 μονάδες με απώλειες 5,42%.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!