
Με αιχμές για την αστυνομία η επίσκεψη Αλαβάνου στην παραλία του Αγίου Κοσμά
Ελεύθερη ήταν το Σάββατο η πρόσβαση στην παραλία του Αγίου Κοσμά, μετά τα επεισόδια της Παρασκευής. Την παραλία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος άφησε αιχμές για την αστυνομία, λέγοντας ότι κάνει πλάτες στο βασίλειο της νύχτας.
38
Ελεύθερη ήταν το Σάββατο η πρόσβαση στην παραλία του Αγίου Κοσμά, μετά τα επεισόδια της Παρασκευής. Την παραλία επισκέφθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέκος Αλαβάνος, ο οποίος άφησε αιχμές για την αστυνομία, λέγοντας ότι κάνει πλάτες στο βασίλειο της νύχτας.
«Τη στιγμή που ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ξεκινώντας από τα γεγονότα του Ελληνικού, ζητάει έρευνα για όλη την ακτή της Αττικής, την ίδια στιγμή η κυβέρνηση και δυστυχώς η αστυνομία φαίνεται να κάνουν πλάτες στο βασίλειο της νύχτας» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΝ.
Ο κ. Αλαβάνος είχε συνάντηση με τον δημαρχο Ελληνικού Χρ.Κορτζίδη. Σημείωσε ότι η ελεύθερη πρόσβαση των πολιτών στην παραλία «είναι μια μεγάλη κατάκτηση και θα την περιφρουρήσουμε απέναντι στο βασίλειο της νύχτας. Κάποιοι κάποτε είχαν ενοχληθεί που είχα μιλήσει για νονούς και για μαφίες. Τους είδαμε να λειτουργούν εδώ, έξω από την πλαζ του Ελληνικού με τσεκούρια και με ενέργειες βίας ενάντια στην ελεύθερη αυτή παραλία».
Ακολούθως αναρωτήθηκε «πού είναι το κράτος;» καθώς ήδη υπάρχουν αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας, ενώ ομόφωνα ο Δικηγορικός Σύλλογος παρεμβαίνει λέγοντας ότι οι κάτοικοι έχουν δίκιο, είναι συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα η ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία.
Καταλήγοντας τόνισε: «Ο κ. Αλαβάνος είπε ότι υπήρξε επαφή με τον αστυνομικό διευθυντή εδώ και έγινε παρέμβαση του ΣΥΝ προς τον αρχηγό της Αστυνομίας Αν.Δημοσχάκη. Ο κ. Δημοσχάκης είπε ότι θα υπάρχει επιτήρηση και παρουσία της αστυνομίας, για να διαφυλάξει την ελεύθερη πρόσβαση και θα υπάρξει επαφή του με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου.
«Θέλω να ελπίζω ότι αυτά θα γίνουν» κατέληξε ο κ. Αλαβάνος
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Λούβρο: Επαναλειτουργεί η αίθουσα που έγινε στόχος ληστείας 88 εκατ. ευρώ – Φιλοξενεί έκθεση χωρίς πολύτιμα αντικείμενα
- Η Noga Erez φτιάχνει το μέλλον της μουσικής
- Νέα αναζωπύρωση στη Μέση Ανατολή: Χτυπήθηκαν κέντρα στρατιωτικής διοίκησης στο Ιράν – Στοχοποιήθηκαν τάνκερ στα Στενά του Ορμούζ
- Λεωφορείο τυλίχτηκε στις φλόγες στο Βιετνάμ – Τουλάχιστον 7 νεκροί
- Ινδία: 24χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων όταν έσπασε ο μηχανισμός ασφαλείας σε zipline
- Άσκηση: Τα μυστικά για σφιγμένους γοφούς