Πολύ κοντά στην απόκτηση του Λομάνα Λούα Λούα ο Ολυμπιακός
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Κονγκολέζου επιθετικού Λομάνα Λούα Λούα φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός. Το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 3 εκατ. ευρώ και ο παίκτης της Πόρτσμουθ ίσως βρεθεί ακόμη και την Παρασκευή στην Αθήνα. Γαλλικά σενάρια για τον Ροντρίγκεζ της Παρί Σεν Ζερμέν. Ο Σιλβέστρ της Μπόκα υποψήφιος για την άμυνα.
Πολύ κοντά στην απόκτηση του 27χρονου Κονγκολέζου επιθετικού Λομάνα Λούα Λούα της Πόρτσμουθ φαίνεται πως είναι ο Ολυμπιακός.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ολυμπιακός φέρεται να εγκατέλειψε την περίπτωση του Αργεντινού Ντελγκάδο της Κρουζ Αζούλ και στράφηκε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στην περίπτωση του 27χρονου, ο οποίος είναι γνωστός για τους θεαματικούς πανηγυρισμούς και τις τούμπες που κάνει όταν σημειώνει γκολ.
Το κόστος της μεταγραφής θα αγγίξει τα 3 εκατομμύρια ευρώ. Η Πόρτσμουθ αναμένεται να εισπράξει δύο εκατομμύρια και ο παίχτης ένα. Μάλιστα εκτιμάται ότι σήμερα, Παρασκευή, ο Λούα Λούα θα ταξιδέψει στην Αθήνα για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.
Ο Λούα Λούα έπαιξε στη Νιούκαστλ για 3,5 χρόνια (59 συμμετοχές και 5 γκολ). Η μεταγραφή του, το 2000, κόστισε 2,5 εκατ. λίρες.
Η Νιούκαστλ τον έδωσε δανεικό στην Πόρτσμουθ τον Ιανουάριο του 2004. Εκεί, σε 15 αγώνες πέτυχε 4 γκολ και το καλακαίρι του ίδιου έτους έγινε η μεταγραφή για 1,7 εκατ. λίρες.
Στην Πόρτσμουθ έχει σημειώσει 19 γκολ σε 87 παιχνίδια.
Σενάρια για Ροντρίγκεζ
Ο 22χρονος Κριστιάν Ροντρίγκεζ ενδιαφέρει τους ερυθρόλευκους, οι οποίοι, σύμφωνα με την L Equipe είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όπως αναφέρει η γαλλική εφημερίδα, οι δύο ομάδες αναμένεται να τα βρουν στα 3 εκατ. ευρώ και το θέμα θα κλείσει άμεσα.
O Ροντρίγκεζ αγωνίζεται συνήθως ως περιφερειακός επιθετικός ή επιτελικός μέσος. Η Παρί τον απέκτησε το 2005 από την Πενιαρόλ. Είναι 13 φορές διεθνής κι έχει πετύχει 2 γκολ με την εθνική Ουρουγουάης, με την οποία συμμετείχε στο πρόσφατο Κόπα Αμέρικα που έγινε στη Βενεζουέλα.
Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού
Το όνομα του Ματίας Αγκουστίν Σιλβέστρ της Μπόκα Τζούνιορς ήρθε στο προσκήνιογια τη θέση του κεντρικού αμυντικού στην άμυνα του Ολυμπιακού. Ο Σιλβέστρ είχε ακουστεί πριν λίγο καιρό και για τον Παναθηναϊκό.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αργεντινή, ο 23χρονος αμυντικός βρίσκεται στο στόχαστρο των «ευθρολεύκων» ενώ ο μάνατζερ του δήλωσε ότι είναι πιθανή η μεταγραφή του πελάτη του στους πειραιώτες.
«Μίλησα με τον αντιπρόεδρο της Μπόκα, Πέδρο Πομπίγιο και τον τεχνικό διευθυντή, Χοσέ Μπεράλντι, οι οποίοι μου είπαν ότι δεν έχουν δεχθεί καμιά πρόταση για τον παίκτη, αλλά μου τηλεφώνησαν από την Ελλάδα και μου τόνισαν ότι ενδιαφέρονται για τον Σιλβέστρ. Αν η πρόταση για τον Σιλβέστρ είναι καλή και η ομάδα μείνει ικανοποιημένη, τότε θα του πω να πάει»
Παρόλα αυτά, στην Μπόκα δείχνουν να υπολογίζουν πολύ στον παίκτη ενόψει της νέας σεζόν, μετά την πώληση δύο κεντρικών αμυντικών, αλλά και τον τραυματισμό ενός άλλου.
Ο Σιλβέστρ παίζει στην Μπόκα από το 2003 και έχει κατακτήσει αρκετούς τίτλους, ανάμεσα στους οποίους δύο Copa Sudamericana, ένα Copa Libertadores και δύο πρωταθλήματα Apertura και ένα Clausura. Με τη φανέλα της Μπόκα μετράει 64 συμμετοχές και έχει σημειώσει 6 γκολ.
Ο Ισπανός Ζιλ Μανθάνο είναι ο πρώτος ρέφερι που απέβαλε τον Μέσι, ενώ πιο πριν ο Αργεντινός σταρ είχε αρνηθεί να του δώσει το χέρι του, μετά το τέλος αγώνα! Στιγμές από την καριέρα του
Κυριαρχικός στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε στην Πυλαία, στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League, επί του Άρη Betsson, με 88-77.