
Ικανοποίησε και αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο ο Κύπριος Μάριος Νικολάου
Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επισήμως από την Πέμπτη ο Μάριος Νικολάου. Ο Κύπριος μέσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στις προπονήσεις όσο και στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και κέρδισε με το... σπαθί του μια θέση στο ρόστερ των «κυανέρυθρων». «Διαζύγιο» με Μπίρη.
89
Παίκτης του Πανιωνίου είναι και επισήμως από την Πέμπτη ο Μάριος Νικολάου. Ο Κύπριος μέσος άφησε πολύ καλές εντυπώσεις τόσο στις προπονήσεις όσο και στο φιλικό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» και κέρδισε με το… σπαθί του μια θέση στο ρόστερ των «κυανέρυθρων».
Ο Νικολάου υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Νέας Σμύρνης και θα πάρει τη φανέλα με το νούμερο 33 (στο φιλικό με τον Ολυμπιακό έπαιξε με το Νο28). Παράλληλα, ο Πανιώνιος ανακοίνωσε το «διαζύγιο» με τον Αλέξανδρο Μπίρη.
«Ο Μάριος Νικολάου υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων, ενώ ο Αλέξανδρος Μπίρης έλυσε το συμβόλαιό του με την ΠΑΕ Πανιώνιος» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Γεμάτο… διάσημους το MetLife Stadium για τον τελικό του Μουντιάλ – Στο γήπεδο και ο Τραμπ (pic, vids)
- Ισπανία – Αργεντινή: Το βαρύτιμο τρόπαιο του Μουντιάλ 2026 σε συλλεκτική βαλίτσα! (vid)
- Μαύρη Θάλασσα: Τουρκικό εμπορικό πλοίο χτυπήθηκε από ρωσικούς πυραύλους – Πέντε νεκροί
- Τεχνολογία: Πώς οι «έξυπνες» συσκευές μπορούν να γίνουν όπλα στα χέρια των κακοποιητών
- Έγραψε ιστορία με τη σέντρα του τελικού ο Λιονέλ Μέσι (pics)
- Κρεϊτσίκοβα – Σάκκαρη 2-0: Ήττα στον τελικό του Athens Open για τη Μαρία (vids)



