
Για αυξήσεις στους στρατιωτικούς συμφώνησαν Μεϊμαράκης και Αλογοσκούφης
Με αντικείμενο το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών συναντήθηκαν την Τρίτη οι υπουργοί Εθνικής Αμυνας και Οικονομίας, Ευ.Μεϊμαράκης και Γ.Αλογοσκούφης, δίνοντας νέα τροφή στα σενάρια για εκλογές το Σεπτέμβριο. Στα 860 ευρώ ο μισθός του ανθυπολοχαγού.
37
Με αντικείμενο το νέο μισθολόγιο των στρατιωτικών συναντήθηκαν την Τρίτη οι υπουργοί Εθνικής Αμυνας και Οικονομίας, Ευάγγλεος Μεϊμαράκης και Γιώργος Αλογοσκούφης.
Οι αυξήσεις στους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων έδωσε νέα τροφή στα σενάρια για εκλογές στα τέλη Σεπτεμβρίου, με δεδομένο ότι η κατάρτιση νέου μισθολογίου για τους στρατιωτικούς αποτελούσε προεκλογική δέσμευση της κυβέρνησης.
Με τά τη συνάντηση των δύο υπουργών δεν έγιναν δηλώσεις. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες,ο βασικός μισθός του ανθυπολοχαγού διαμορφώνεται από 1η Ιανουαρίου 2008 στα 860 ευρώ από 759 και βάσει αυτού θα αυξηθούν και οι αποδοχές των στρατιωτικών στα υπόλοιπα κλιμάκια.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Νίκολιτς: «Πρέπει να έχουμε πίστη, υπομονή και ενέργεια κόντρα στη Ράγιο»
- Τελεσίγραφο Πούτιν σε κορυφαίους αξιωματούχους του: «Οι προβλέψεις σας απέτυχαν, αλλάξτε ρότα!»
- Η ιστορία του 82χρονου άνδρα που αγάπησε δύο πράγματα: τον Σινάτρα και τη σύζυγό του
- Συνελήφθη γιατρός που διακινούσε ιατρικές συνταγές για προμήθεια ναρκωτικών δισκίων στην Ομόνοια
- Μαρκογιαννάκη: Η κυβέρνηση δεν μπορεί να μιλήσει για αξιοκρατία – Ο Λαζαρίδης είναι η κορυφή του παγόβουνου
- Μέση Ανατολή: Τα «μάτια» του Ιράν στην περιοχή – Ο δορυφόρος made in china που βοηθά την Τεχεράνη

