Χάος με τις αποσκευές στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο της Ρώμης
Το απόλυτο χάος επικράτησε το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνιο της Ρώμης με μεγάλες καθυστερήσεις και χιλιάδες ταλαιπωρημένους επιβάτες να αναζητούν τις χαμένες αποσκευές τους. Αστυνομική έρευνα για τα προβλήματα στη διαχείριση των αποσκευών.
Το απόλυτο …χάος επικράτησε το Σαββατοκύριακο στο αεροδρόμιο Φιουμιτσίνιο της Ρώμης με μεγάλες καθυστερήσεις και χιλιάδες ταλαιπωρημένους επιβάτες να αναζητούν μάταια της αποσκευές τους. Αστυνομική έρευνα για τα προβλήματα στη διαχείριση των αποσκευών.
Το αεροδρόμιο Φιουμιτσίνο δέχθηκε το Σαββατοκύριακο τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική κίνηση του έτους. Μόνο την Κυριακή πέρασαν από το αεροδρόμιο 10.000 επιβάτες και πολλοί δεν έχουν δει τις αποσκευές τους έκτοτε, αναφέρει το BBC.
Η Υπηρεσία Πολιτικής Προστασίας της Ιταλίας ισχυρίζεται ότι οι εργαζόμενοι στη διαχείριση των αποσκευών σαμποτάρον πεπαλαιωμένα μηχανήματα, προκαλώντας μεγάλες καθυστερήσεις.
Σωροί από αποσκευές έχουν συγκεντρωθεί σε διάφορα σημεία του αεροδρομίου και νευριασμένοι επιβάτες απαιτούν αποζημιώσεις για τις απώλειες και τις καθυστερήσεις στην παραλαβή των αποσκευών τους.
Αφότου ένας βουλευτής μίλησε για εθνική ντροπή, η κυβέρνηση διέταξε έρευνα για τη διαχείριση των αποσκευών στο Φιουμιτσίνο.
Σύμφωνα με την ψυχολογία, το να λέει κάποιος παθολογικά ψέματα δεν θεωρείται ξεχωριστή ψυχική διαταραχή. Πρόκειται περισσότερο για ένα μοτίβο συμπεριφοράς
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας