Τη Σεβίλλη, κάτοχο του Κυπέλλου UEFA την τελευταία διετία, θα βρει στο δρόμο της η ΑΕΚ στο γ προκριματικό γύρο του Champions League. H κλήρωση που διεξήχθη την Παρασκευή στη Νιόν της Ελβετίας δεν ήταν ευνοϊκή για την ελληνική ομάδα, που θα αντιμετωπίσει μία από τις δυσκολότερες αντιπάλους στις οποίες θα μπορούσε να τύχει. Ο πρώτος αγώνας θα διεξαχθεί στις 15 Αυγούστου στην Ισπανία, ενώ ο επαναληπτικός στις 28 του ίδιου μήνα στο ΟΑΚΑ.
Αναλυτικά τα ζευγάρια όπως προέκυψαν από την κλήρωση:
Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 14 και 15 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί στις 28 και 29 Αυγούστου.
Η κλήρωση για τους ομίλους του Champions League έχει οριστεί για τις 30 Αυγούστου. Στους ομίλους έχουν προκριθεί αυτομάτως οι Μίλαν, Ίντερ, Ρόμα (Ιταλία), Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Τσέλσι (Αγγλία), Λιόν, Μαρσέιγ (Γαλλία), Στουτγκάρδη, Σάλκε (Γερμανία), Πόρτο, Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Πορτογαλία), Αϊντχόφεν (Ολλανδία), Ολυμπιακός (Ελλάδα), ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία).
Ο μεγάλος τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 21 Μαΐου στη Μόσχα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών