Νέες μεταγραφές προανήγγειλε ο Π. Κόκκαλης μετά τη «ξαφνική αποχώρηση του Καστίγιο»
Έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού από την Αυστρία. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, ανήγγειλε νέες μεταγραφές, καθώς όπως τόνισε «η αποχώρηση του Καστίγιο ήταν κάτι ξαφνικό και τώρα αναπροσαρμόζουμε τον μεταγραφικό προγραμματισμό μας». - Ακριβός ο Κολοτσίνι, ξανά στο προσκήνιο ο Σολάρι - Υπέγραψε ο Καστίγιο στη Σαχτάρ
Έφτασε το μεσημέρι της Τρίτης στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού, ο οποίος ολοκλήρωσε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ, Πέτρος Κόκκαλης, ανήγγειλε νέες μεταγραφές, καθώς όπως τόνισε «η αποχώρηση του Καστίγιο ήταν κάτι ξαφνικό και τώρα αναπροσαρμόζουμε τον μεταγραφικό προγραμματισμό μας».
«Έγινε καλή δουλειά, με θέληση για τη νέα προσπάθεια και το μέλλον, αρκέστηκε να πει ο Πέτρος Κόκκαλης, ο οποίος στη συνέχεια δέχτηκε… βροχή ερωτήσεων αναφορικά με την παραχώρηση του Καστίγιο και πώς πρόκειται να εκμεταλλευτεί ο Ολυμπιακός τα χρήματα που έβαλε στο ταμείο του.
«Η μεταγραφή του Καστίγιο δεν ήταν προγραμματισμένη. Έτυχε. Ήταν ξαφνικό… Εμείς τον θέλαμε και γι αυτό του διπλασιάσαμε τα χρήματα. Η προσφορά, όμως, της Σαχτάρ μας ικανοποιούσε και τη θέσαμε υπόψη του παίκτη. Είναι μια καλή ομάδα και ευχόμαστε στον Νέρι και στην οικογένειά του καλή επιτυχία.
»Σίγουρα η αποχώρησή του, μας υποχρεώνει να αναπροσαρμόσουμε τον μεταγραφικό μας προγραμματισμό. Ούτε για αριθμό παικτών, ούτε για ονόματα μπορούμε να μιλήσουμε. Το μελετάει ο κύριος Ίβιτς, μιλάμε με τον κύριο Λεμονή και θα δούμε τις επόμενες ημέρες, ίσως και εβδομάδες.
»Έχουμε λιγότερο από ένα μήνα μπροστά μας για το πρώτο παιχνίδι, που θέλουμε να το κερδίσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά και εν συνεχεία απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο Ολυμπιακός… πάει για πρωτάθλημα, με δεδομένη την παρουσία τόσων καινούριων ποδοσφαιριστών
«Κάνετε χιούμορ. Φυσικά και πάμε για πρωτάθλημα, όπως και για Κύπελλο. Νίκη με νέους παίκτες, με παλιούς και με αρχαίους».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ευρωπαϊκό δίπορτο για τον ΟΦΗ. Αν νικήσει τον ΠΑΟΚ παίρνει εισιτήριο, όμως με τη νίκη επί του Λεβαδειακού ελπίζει και για την 5η θέση καθώς τον πλησίασε στους δυο βαθμούς. Τα πλέι οφ (5-8) πήραν φωτιά!