Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στον Ηρακλή για πέντε χρόνια ο Κομβολίδης, ήρθε ο Ζμπόντσακ

Στον Ηρακλή για πέντε χρόνια ο Κομβολίδης, ήρθε ο Ζμπόντσακ

Τη φανέλα του Ηρακλή θα φοράει τα επόμενα πέντε χρόνια ο 19χρονος Αγγελος Κομβολίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ήρθε την Τρίτη, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στην Πορταριά Πηλίου ο 32χρονος Τσέχος αριστερός μπακ Μάρτιν Ζμπόντσακ, που αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του «Γηραιού».

71

Τη φανέλα του Ηρακλή θα φοράει τα επόμενα πέντε χρόνια ο 19χρονος Αγγελος Κομβολίδης, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, ηρθε το πρωί της Τρίτης, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια μετέβη στην Πορταριά Πηλίου ο 32χρονος Τσέχος αριστερός μπακ Μάρτιν Ζμπόντσακ, που αναμένεται να αποτελέσει την επόμενη μεταγραφική κίνηση του Ηρακλή.

Ένα ακόμη όνομα που ήρθε στην επιφάνεια την Τρίτη είναι αυτό του 24χρονου γκολκίπερ της Σλάβια Πράγας, Μάτους Κόζατσικ, που συζητά με τη διοίκηση των «κυανόλευκων», αν και έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Πράγας.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει ύψος 1,93μ. και το επόμενο καλοκαίρι τελειώνει τη συνεργασία του με την τσέχικη ομάδα, κάτι που διευκολύνει την έλευση του από τώρα στον Ηρακλή. Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και υπάρχουν βάσιμες ελπίδες να αποκτηθεί ο Κόζατσικ, που θα αποτελέσει βασική επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η συνάντηση της τριμελούς αντιπροσωπείας της ΠΑΕ Ηρακλής, αποτελούμενης από τους Ν.Χαΐτογλου, Δ.Πολύκαρπο και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη και εκπρόσωπό του στην ΠΑΕ, Ν.Παναγόπουλο, με την πλευρά της επιτροπής διοίκησης του Καυτανζογλείου Σταδίου, η οποία εκπροσωπήθηκε από τους κ. Μήλιο, Χατζή και Ποντίκη.

Η συζήτηση εξελίχθηκε σε θετικό κλίμα, με τους ιθύνοντες της επιτροπής να επιδεικνύουν διάθεση συνεργασίας και να εκφράζουν την εμπιστοσύνη τους στη νέα διοίκηση της ΠΑΕ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Άιρτον Σένα: Τριάντα χρόνια χωρίς τον θρύλο

Έχουν περάσει τρεις δεκαετίες από τότε που ο «θεός» των γκραν πρι μετακόμισε σε άλλες πίστες, αφού φρόντισε να φτιάξει τις επίγειες...

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024