Μ.Νεονάκης και Χρ.Πάχτας έχουν δικαιωθεί, δηλώνει η Αννα Διαμαντοπούλου
Έμμεσες αιχμές για την αποπομπή των Μιχάλη Νεονάκη και Χρήστου Πάχτα από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αφήνει η Αννα Διαμαντοπούλου, σημειώνοντας ότι τα δύο στελέχη έχουν αποκατασταθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τη Δικαιοσύνη.
30
Έμμεσες αιχμές για την αποπομπή των Μιχάλη Νεονάκη και Χρήστου Πάχτα από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ αφήνει η Αννα Διαμαντοπούλου, σημειώνοντας ότι τα δύο στελέχη έχουν αποκατασταθεί με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο από τη Δικαιοσύνη.
Μιλώντας στα Νέα της Δευτέρας σημειώνει χαρακτηριστικά: «Σήμερα και μέσα σε ένα νοσηρό κλίμα που ζούμε, πάλι με ευθύνη της ΝΔ, εμείς ως Κίνημα πρέπει με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο να κατοχυρώσουμε τη διαφάνεια, να διαφυλάττουμε την αξιοπρέπεια της παράταξης, να προστατεύσουμε τα ατομικά δικαιώματα των στελεχών μας, να αποτρέπουμε κάθε επιχείρηση λασπολογίας και σπίλωσης από όπου και αν προέρχεται».
Η βουλευτής Επικρατείας δηλώνει βέβαιη για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές τονίζοντας ότι το κόμμα υπερέχει σε βασικά σημεία της ΝΔ και υποστηρίζει ότι η προσεχής εκλογική αναμέτρηση θα πρέπει να κριθεί σε τρία βασικά επίπεδα: «Έργο με έργο, πρόγραμμα με πρόγραμμα, ηγεσίες και στελέχη. Πρόκειται για συγκρίσεις ουσίας και το ΠΑΣΟΚ μπορεί και θα δείξει την υπεροχή του σε όλα.»
Η ίδια ασκεί κριτική στους Βύρωνα Πολύδωρα και Γεράσιμο Γιακουμάτο, θεωρώντας ότι οι πρόσφατες δηλώσεις τους για το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΝ γυρίζουν τη χώρα και την παράταξη της ΝΔ δεκαετίες πίσω και προσθέτει:
«Οι αναφορές Πολύδωρα στον Συνασπισμό και τους κουκουλοφόρους αλλά και το ολίσθημα του κ. Γιακουμάτου δίνουν το στίγμα μιας παλαιοδεξιάς άποψης. Με εντυπωσίασε το γεγονός ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κάλυψε και προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από τις απαράδεκτες εκφράσεις που αποδίδουν στο ΠΑΣΟΚ σχέδιου εμπρησμού της χώρας.»
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης έπεσε από ύψος 2,5 μέτρων τη στιγμή που παραβίαζε επιχείρηση
- Κυβέρνηση Μητσοτάκη: η «νέα κανονικότητα» θεσμικής παραβατικότητας, κυνισμού, υπονόμευσης της δημοκρατίας
- Ρομποτική Αρθροπλαστική Ισχίου & Γόνατος
- Τζορτζ Κάρλιν: Όταν ο γνωστός κωμικός βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» του FBI
- Η γενιά που μεγάλωσε με τσιγάρο αλλάζει σελίδα – και μιλά για το TOKOVYS
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (15/4): Δράση με ελληνικό μπάσκετ και Champions League
- Άννα Βίσση: Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεγάλη συναυλία της στο ΟΑΚΑ
- To σημείωμα που «σκότωσε» την ελληνική γλώσσα και έγινε viral
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442