Ο ΠΑΟΚ «δοκιμάζει» τον Τυνήσιο Ελ Ταϊέφ πριν την αναχώρηση για Ανόβερο
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο Τυνήσιος επιθετικός, Ελ Ταϊέφ και δοκιμάζεται από τον ΠΑΟΚ. Σε περίπτωση ωστόσο που ο 23χρονος Τυνήσιος διεθνής δεν ικανοποιήσει, τότε ο «Δικέφαλος» θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού από τη Λατινική Αμερική. To Σάββατο o ΠΑΟΚ αναχωρεί για το Ανόβερο. «Χάλασε» ο δανεισμός των Τσουλάκου, Μανουσαρίδη στον Πανσερραϊκό.
Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης ο Τυνήσιος επιθετικός Αμίν Ελ Ταϊέφ, ο οποίος θα ξεκινήσει προπονήσεις με τον ΠΑΟΚ και, αν ικανοποιήσει, αναμένεται να αποκτηθεί. Σε περίπτωση ωστόσο που ο 23χρονος Τυνήσιος διεθνής δεν ικανοποιήσει, τότε η ομάδα της Τούμπας θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού από τη Λατινική Αμερική.
Ο Ελ Ταϊέφ θα δοκιμαστεί από τον Γιώργο Παράσχο στις δύο τελευταίες προπονήσεις (Πέμπτη και Παρασκευή) επί ελληνικού εδάφους, καθώς το Σάββατο το βράδυ η ομάδα θα αναχωρήσει με 27 μέλη στην αποστολή της για το Ανόβερο της Γερμανίας, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.
Αν ο Ελ Ταϊέφ δεν αποκτηθεί, τότε τις επόμενες μέρες στον ΠΑΟΚ θα κινηθούν για έναν άλλο επιθετικό, πιθανότατα από την Λατινική Αμερική, δεδομένου ότι οι μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης θα ολοκληρωθούν με έναν ακόμα επιθετικό.
Εν τω μεταξύ, ο νεοαποκτηθείς Γκλεν Σάλμον, μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ, αναχώρησε την Πέμπτη για την Ολλανδία, όπου θα ρυθμίσει προσωπικές υποθέσεις και την Κυριακή θα μεταβεί από εκεί στην Γερμανία, όπου θα ενσωματωθεί στην αποστολή της καινούργιας του ομάδας.
Μέλος του νέου ΔΣ της ΕΠΟ είναι από την Πέμπτη ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξελέγη με 15 ψήφους στο ΔΣ της Ομοσπονδίας ως εκπρόσωπος της Σούπερ Λιγκα, μαζί με τους ισοψηφήσαντες Πέτρο Κόκκαλη του Ολυμπιακού και Γιώργο Σπανό του Ατρομήτου.
«Χάλασε» ο δανεισμός των Τσουλάκου, Μανουσαρίδηστον Πανσερραϊκό
Ακυρώθηκε την ύστατη στιγμή ο δανεισμός των Τσουλάκου, Μανουσαρίδη από τον ΠΑΟΚ στον Πανσερραϊκό. Λίγο πριν οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεσμευτούν με το σερραϊκό συγκρότημα, παρασχέθηκε η ενημέρωση από τους «ασπρόμαυρους» πως τούτο δεν θα γίνει, καθώς διαφοροποιείται ο σχεδιασμός του «Δικεφάλου».
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.