Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τα Χανιά ο Κώστας Λαλιώτης
Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης της ΝΔ εξαπέλυσε από τα Χανιά ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου», Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 11 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.
28
Ευθείες βολές κατά της κυβέρνησης της ΝΔ εξαπέλυσε από τα Χανιά ο πρόεδρος του Ιδρύματος «Ανδρέας Παπανδρέου», Κώστας Λαλιώτης, ο οποίος μίλησε σε εκδήλωση με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 11 χρόνων από το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου.
Ο κ. Λαλιώτης μίλησε για το «φαινόμενο Ανδρέας Παπανδρέου» τονίζοντας ότι ήταν πάντα μπροστά από την εποχή του, ως πολιτικός των μεγάλων οραμάτων, των ανοιχτών οριζόντων, των λυτρωτικών υπερβάσεων και των δημιουργικών έργων.
Ο Κώστας Λαλιώτης χαρακτήρισε τον Ανδρέα Παπανδρέου ως τον πολιτικό που ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας ενώ έκανε και εκτενή αναφορά τόσο στην εσωτερική όσο και την εξωτερική πολιτική που ακολούθησε.
Κατά την ομιλία του στα Χανιά ο Κώστας Λαλιώτης επιτέθηκε στην κυβέρνηση αναφέροντας πως «διανύουμε μια ακήρυχτη αλλά παρατεταμένη εκλογική περίοδο και αρκετοί οιωνοί δείχνουν ότι έχουμε μπει στην τελική ευθεία. Η κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή έχει μπει σε ένα φαύλο κύκλο φθοράς, συρρίκνωσης και ηττοπάθειας, πρόσθεσε.
Όπως ο ίδιος πρόσθεσε, είναι μια κυβέρνηση «Βαβέλ» με έναν πρωθυπουργό θεατή και απόντα. «Μια κυβέρνηση ανίκανη, ξέπνοη, θαμπή και γκρίζα, που θυμίζει όλο και περισσότερο το παρελθόν της Δεξιάς στις χειρότερες στιγμές του», είπε.
Ο Κ.Λαλιώτης ανέφερε ακόμα πως η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός έχουν πια εξαντληθεί και παραπαίουν. «Ότι καλό είχαν να δώσουν το έδωσαν. Η παράταση της παρουσίας τους μόνο αδιέξοδα σωρεύει για την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό, για την οικονομία, την κοινωνία και τους θεσμούς», υπογράμμισε καλώντας τους πολίτες να σταθούν δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ.
Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε τέλος στην υπόθεση της λιβεριανής εταιρίας Mayo επαναλαμβάνοντας ότι είναι υπαρκτή, και όπως υποστήριξε με ομφάλιο λώρο με τα ταμεία της ΝΔ επί πρωθυπουργίας Κ.Μητσοτάκη. Δεν τόλμησαν οι εισαγγελείς, όπως είπε, να προχωρήσουν στην αποκάλυψη αυτού του ομολογημένου πολύκροτου πολιτικού, οικονομικού, θεσμικού και ηθικού σκανδάλου».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Δανάη Μπάρκα: Παντρεύεται τον αγαπημένο της Φάνη το καλοκαίρι;
- Εικόνες σοκ από τους βανδαλισμούς σε σχολείο της Γλυφάδας
- Κυψέλη: Μεγάλη αναστάτωση από φωτιά που ξέσπασε σε σταθμευμένο βαν
- Super League: Οι διαιτητές της 2ης αγωνιστικής των play offs
- «Πάμε μια βόλτα;»: Τι θα δούμε στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη στο MEGA
- Classic Rock: Το μεγάλο αφιέρωμα για τους Rolling Stones έρχεται την Κυριακή με το ΒΗΜΑ
- Int.: Έρχεται αυτό το Σάββατο μαζί με τα ΝΕΑ
- ΑΕΚ – Μπανταλόνα: Ώρα υπέρβασης και πρόκρισης για την Ένωση
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/joe-leahy-NI3n0wZ85Kc-unsplash-1-315x220.jpg)





















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442