Τον Λεωνίδα Κύρκο επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Γιώργος Παπανδρέου
Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Λεωνίδας Κύρκος μετέβη το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε δηλώσεις του κατά την έξοδο από το «Αλεξάνδρα», ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η υγεία του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς εξελίσσεται ικανοποιητικά.
30
Στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Λεωνίδας Κύρκος μετέβη το πρωί της Τρίτης ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ. Σε δηλώσεις του κατά την έξοδο από το «Αλεξάνδρα», ο κ. Παπανδρέου είπε ότι η υγεία του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς εξελίσσεται ικανοποιητικά.
«Ήλθα να συμπαρασταθώ σε ένα πολύ καλό φίλο και με χαρά διαπίστωσα ότι η πορεία του είναι θετική, όπως μου είπαν οι γιατροί και όπως είδα στο πρόσωπό του» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ
- Φαράγγι της Σαμαριάς: Ολονύχτια επιχείρηση για τη διάσωση Βέλγου τουρίστα
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 24 Ιουλίου
- Μάριος Φραγκούλης: Τα παιδικά χρόνια χωρίς τους γονείς του και το bullying από τους συμμαθητές του
- Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σπίτι στην Άνω Τούμπα – Σώθηκε ένας ηλικιωμένος
- Θεσσαλονίκη: 17χρονος οδηγούσε κλεμμένη μηχανή με 170χλμ/ώρα
- Κυψέλη: Συνεχίζονται οι έλεγχοι για τις ρωγμές σε σπίτια – «Δεν ξέρουμε αν υπάρχει στατική επάρκεια ή όχι»
- Έκθεση – καμπανάκι για το ελαιόλαδο: Απώλειες και αβεβαιότητα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442