Αγνωστοι δράστες «σήκωσαν» ΑΤΜ στην Κρήτη
Αγνωστοι έκλεψαν ένα μηχάνημα ΑΤΜ τα ξημερώματα της Τρίτης από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Πέραμα Μυλοποτάμου Ρεθύμνου. Πρόκειται για το έκτο περιστατικό μέσα στο 2007, γεγονός που προβληματίζει τους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
95
Αγνωστοι έκλεψαν ένα μηχάνημα ΑΤΜ τα ξημερώματα της Τρίτης από υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Πέραμα Μυλοποτάμου Ρεθύμνου.
Πρόκειται για το έκτο περιστατικό μέσα στο 2007, γεγονός που προβληματίζει τους αξιωματικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κρήτης.
Οι δράστες χρησιμοποίησαν έναν φορτωτή που έκλεψαν από γήπεδο όπου γίνονταν έργα. Αφού απέσπασαν το μηχάνημα, το φόρτωσαν σε αγροτικό αυτοκίνητο. Στη συνέχεια επιχείρησαν να κλέψουν και δεύτερο μηχάνημα, αλλά απέτυχαν και κινήθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
Την ώρα της κλοπής στο αστυνομικό τμήμα ερευνούσε περιστατικό πυροβολισμών, το οποίο οι Αρχές θεωρούν αντιπερισπασμό των δραστών.
Η Αστυνομία εντόπισε το κλεμμένο όχημα και διεξάγει έρευνες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Στο Κόσοβο ο Δένδιας την Πέμπτη – Δεν θα είναι παρών στη συζήτηση για το Κράτος Δικαίου στη Βουλή
- Τσερνόμπιλ: SOS από Greenpeace για την προστατευτική κατασκευή του πυρηνικού αντιδραστήρα – «Κίνδυνος διαρροής»
- «Ο Σπανούλης είναι ο μεγάλος στόχος της Ντουμπάι»
- «Άκυρο» στην αγωγή Τραμπ κατά της Wall Street Journal για την ευχετήρια κάρτα στον Έπσταϊν
- Μπάγερν Μονάχου – Ρεάλ Μαδρίτης: Το ντέρμπι του UEFA Champions League έρχεται στο MEGA
- Μια νύχτα μόνο: Οι σχέσεις δοκιμάζονται
- Τουρκία: Ένοπλη επίθεση σε λύκειο – Τουλάχιστον 16 τραυματίες
- Φάμελλος: Πυρά σε Μητσοτάκη για Λαζαρίδη – «Σταθερότητα για τους απατεώνες, κατάντια για την Ελλάδα»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442