Από ειδικό γιατρό στη Γερμανία θα εξετασθεί ο Μόρις, στην Αργεντινή ο Γκονζάλες
Στο Μόναχο θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Νασίφ Μορίς, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από ειδικό γιατρό. Εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς. Στην Αργεντινή ο Γκονζάλες για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του.
Στο Μόναχο θα μεταβεί τη Δευτέρα ο Νασίφ Μορίς, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις από ειδικό γιατρό. Εφόσον τα αποτελέσματα δεν είναι τα επιθυμητά, ο κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού θα υποβληθεί σε επέμβαση στους κοιλιακούς.
Κάτι που του συνέστησε και το ιατρικό τιμ που τον εξέτασε στην Αθήνα και εφόσον συμβεί, τότε ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του για περίπου δυο μήνες.
Ο ίδιος ο παίκτης ήθελε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα χωρίς χειρουργείο και με συντηρητική αγωγή. Ομως, αν επιλέξει αυτή την οδό θα απουσιάσει ανά τακτά χρονιά διαστήματα από την ομάδα.
Η αναζήτηση αμυντικών γίνεται ακόμα πιο επιτακτική ανάγκη για τους πράσινους. Ο 27χρονος Κλέμπερ Αντερσον μοιάζει να είναι η μια περίπτωση για το κέντρο της άμυνας. Ο ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα φέρεται να είναι θετικός στο ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Παιανία, τη στιγμή που ο Φερνάντο Σάντος μάλλον δεν τον υπολογίζει για την επόμενη σεζόν.
Η πρωινή προπόνηση των «πρασίνων» άρχισε με πρόγραμμα στο γυμναστήριο, στη συνέχεια οι παίκτες έκαναν ασκήσεις με πάσες, κατοχή μπάλας και μικρά τέρματα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με σέντρες, σουτ, τελειώματα, κοιλιακούς και αποθεραπεία. Το απόγευμα οι «πράσινοι» άρχισαν με ζέσταμα, έκαναν πάσες και έπαιξαν παιχνίδια σε μικρό χώρο, συνέχισαν με δίτερμα σε τρείς εστίες με πρέσινγκ και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμά τους με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και αποθεραπεία.
Ο Μόρις συνέχισετη θεραπεία του, ενώ μόνος του προπονήθηκε ο Θανάσης Τσίγκας. Ο Έκι Γκονζάλες ακολούθησε το πρωί ατομικό πρόγραμμα και το απόγευμα αναχώρησε για την Αργεντινή γιατο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης του, υπό την παρακολούθηση του γιατρού, από τον οποίο υποβλήθηκε σε επέμβαση. Τέλος, ο Βαγγέλης Μάντζιος ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα το απόγευμα, λόγω ενοχλήσεων στους προσαγωγούς.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.