Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώτο γκολ του Ριβάλντο, καλή εμφάνιση από Ίβιτς, σκόραραν Αρουαμπαρένα, Ασκάρατε

Πρώτο γκολ του Ριβάλντο, καλή εμφάνιση από Ίβιτς, σκόραραν Αρουαμπαρένα, Ασκάρατε

Το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σταρ σκόραρε στο πρώτο φιλικό που έδωσε η «Ένωση» επί ολλανδικού εδάφος κόντρα στην ερασιτεχνική Εμστ, την οποία και κέρδισε με 11-0. Το πρώτο γκολ της χρονιάς για την «Ένωση» πέτυχε ο Βλάνταν Ίβιτς, ενώ σκόραραν οι Αρουαμπαρένα, Ασκάρατε.
- Ριβάλντο: Όνειρό μου πρωτάθλημα με την ΑΕΚ
- Ουέλβα για «Σόρε», ΑΕΚ για Σηφάκη, Τούρινα
- Αγνοια δηλώνει ο μάνατζερ του Σηφάκη
- «Έτοιμοι για τίτλο»

89

Το πρώτο γκολ του με τη φανέλα της ΑΕΚ πέτυχε ο Ριβάλντο. Ο Βραζιλιάνος σταρ σκόραρε στο πρώτο φιλικό που έδωσε η «Ένωση» επί ολλανδικού εδάφος κόντρα στην ερασιτεχνική Εμστ, την οποία και κέρδισε με 11-0.

Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ είδε τους παίκτες του να ξεμουδιάζουν σε ένα παιχνίδι, από το οποίο βεβαίως δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, λόγω της μικρής δυναμικής του αντιπάλου, όμως ξεχώρισε η πολύ καλή εμφάνιση του Ίβιτς. Τα πρώτα τους γκολ με την ΑΕΚ πέτυχαν και οι Αρουαμπαρένα και Ασκάρατε.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Φερέρ χρησιμοποίησε τους Αραμπατζή, Μπούρμπο, Ενσαλίβα, Αλβες, Χρόνη, Καφέ, Παππά, Ζούλιο Σέζαρ, Ιβιτς, Λυμπερόπουλο και Καπετάνο. Ο Ενσαλίβα χρησιμοποιήθηκε σε θέση στόπερ, κάτι που δεν αναμένεται να γίνει και στα επόμενα παιχνίδια, καθώς ο Ισπανός τεχνικός θέλησε να ξεκουράσει τον Τραϊανό Δέλλα, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα τραυματισμού στην πρωινή προπόνηση.

Το πρώτο γκολ της χρονιάς για την «Ένωση» πέτυχε ο Βλάνταν Ίβιτς – ένας παίκτης που δεν υπολογίζεται από τον Φερέρ – στο 5 με αριστερό σουτ. Μάλιστα, ο Σέρβος μέσος έκανε χατ-τρικ, καθώς στο 33 πέτυχε το 2-0 και στο 45 το 5-0. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει ο Ζούλιο Σέζαρ (3-0 στο 35 μετά από πολύ όμορφη κίνηση και ψιλοκρεμαστό πλασέ) και ο Παντελής Καπετάνος (4-0 στο 42). Χαρακτηριστικό είναι πως ο Ιβιτς έπαιξε από… σπόντα, καθώς πήρε τη θέση του τραυματία Δέλλα.

Από τους 11 που χρησιμοποιήθηκαν στο πρώτο μέρος, πολύ καλή εντύπωση έκαναν οι Ίβιτς – που χρησιμοποιήθηκε στη φυσική του θέση, πίσω από τους επιθετικούς – Ζούλιο Σέζαρ και ο νεαρός Χρόνης, ενώ δύο γκολ που πέτυχαν οι Καπετάνος και Λυμπερόπουλος ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η είδηση ήταν φυσικά ο Ριβάλντο, ο οποίος φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της «Ένωσης» σε αγώνα, έστω και ανεπίσημης μορφής και πέτυχε και το πρώτου γκολ (στο 69 έκανε το 7-0 μετά από σέντρα του Κονέ).

Οι υπόλοιποι δέκα που έπαιξαν στο δεύτερο μέρος ήταν οι: Σορεντίνο, Ράμος, Γκέντσογλου, Ασκάρατε, Αρουαμπαρένα, Ζήκος, Κονέ, Τόζερ, Μαντούκα και Παυλής.

Όπως και στο πρώτο ημίχρονο, έτσι και στο δεύτερο, η «Ένωση» πέτυχε νωρίς-νωρίς γκολ με τον Αρουαμπαρένα στο 49 (6-0). Ο Ριβάλντο μετά το γκολ που πέτυχε, έδωσε τις ασίστ στο 8-0, το οποίο έκανε ένα άλλο νέο μεταγραφικό απόκτημα της «Ένωσης», ο Ασκάρατε στο 69, μετά από φάουλ του Βραζιλιάνου σταρ, αλλά και στο 9-0 που πέτυχε ο νεαρός Παυλής στο 75.

Τα δύο τελευταία γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε ο Μαντούκα στο 86 και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Sports in

Αυτή είναι η ενδεκάδα της Κ19 του Ολυμπιακού στον ημιτελικό με τη Ναντ

Ποιες είναι οι επιλογές του Σωτήρη Συλαϊδόπουλου για τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού με τη Ναντ στο Final Four του Youth League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024