«Κλείνει» η μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό
Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό. Ο Ίλια Ίβιτς θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει οριστικά η υπόθεση. Ωστόσο, δεν αποκλείεται να έρθει στην Αθήνα ο Ισπανός αμυντικός και να ολοκληρωθεί εδώ η μεταγραφή. Στην Αθήνα βρίσκεται από τη Δευτέρα ο Λεονέλ Νούνιες.
- Διάψευση Καστίγιο για Βαλένθια
89
Την Τρίτη αναμένεται να ολοκληρωθεί οριστικά η μεταγραφή του Ραούλ Μπράβο στον Ολυμπιακό. Ο Ίλια Ίβιτς θα ταξιδέψει στη Μαδρίτη, ώστε να πέσουν οι υπογραφές και να κλείσει οριστικά η μετακίνηση του Ισπανού άσου στον Πειραιά.
Αυτό θα μπορούσε να είχε γίνει και τη Δευτέρα, όμως η παρουσίαση από τη «βασίλισσα» του νέου της προπονητή, Μπερντ Σούστερ, καθυστέρησε τις διαπραγματεύσεις.
Πληροφορίες ωστόσο θέλουν τον Ισπανό αμυντικό να ταξιδεύει ο ίδιος στην Αθήνα, προκειμένου να οριστικοποιηθεί εδώ η μεταγραφή του.
Μετά τον Ραούλ Μπράβο, ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για την απόκτηση αριστερού χαφ. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κάποιες προτάσεις που έχουν στα χέρια τους, όμως πρώτα θέλουν να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του Ισπανού αμυντικού και μετά θα κάνουν την όποια κίνησή τους.
Εν τω μεταξύ, στην Ελλάδα βρίσκεται από τη Δευτέρα (9/7) ο Λεονέλ Νούνιες. Ο Αργεντινός επιθετικός θα περάσει από εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια θα ενταχθεί στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα παίξω στο Champions League και θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα μου τόσο εκεί όσο και στο ελληνικό πρωτάθλημα» δήλωσε κατά την άφιξή του.
Παράλληλα, αναφέρθηκε τόσο στον Καστίγιο όσο και στους Γκαλέτι, Ραούλ Μπράβο, λέγοντας, μεταξύ άλλων: «Ο Καστίγιο κάνει σπουδαία πράγματα στο Κόπα Αμέρικα. Θα είναι πολύ ωραίο να αγωνιστούμε μαζί στον Ολυμπιακό. Ο Γκαλέτι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, που προέρχεται από την Αργεντινή και είναι πολύ σημαντικό που θα είμαστε συμπαίκτες τόσο με αυτόν όσο και με τον Ραούλ Μπράβο, που ξέρω ότι είναι πολύ κοντά στο να έρθει στην ομάδα».
Εν τω μεταξύ, ο Λουτσιάνο Γκαλέτι και Ντάρκο Κοβάσεβιτς θα ξεκινήσουν προπονήσεις την Παρασκευή.
Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τους προπονητές που θα αναλάβουν τα κλιμάκια της ομάδας. Την ομάδα Νέων αναλαμβάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο Νίκος Νεντίδης θα είναι ο τεχνικός της ομάδας κάτω των 16, ο Χαράλαμπος Ζελενίτσας της ομάδας κάτω των 14 και ο Αντώνης Κασδοβασίλης της ομάδας κάτω των 12 ετών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Super League 2: Υποβιβασμός για την Καβάλα (3-1, vid) – Σώθηκαν ΠΑΟΚ Β’ και Νέστος Χρυσούπολης (1-1)
- Ολυμπιακός: Όσα «είπε» ο Μεντιλιμπαρ με την αποστολή…
- Μπρέντφορντ – Φούλαμ 0-0: Όλα μηδέν στο Λονδίνο
- LIVE: Λιντς – Γουλβς
- LIVE: Νιουκάστλ – Μπόρνμουθ
- LIVE: Ατρόμητος – ΑΕΛ Novibet
- Χωρίς Μίροτιτς και με οκτώ διαθέσιμους παίκτες η Μονακό κόντρα στον Παναθηναϊκό για τα πλέι ιν
- LIVE: Κηφισιά – Αστέρας Τρίπολης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/daniel-olah-enaFJelpNxY-unsplash-1-315x220.jpg)

































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442