H Αργεντινή «έκοψε» το τελευταίο εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κόπα Αμέρικα
Η Αργεντινή συμπλήρωσε την οκτάδα των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Περού. Για την «αλμπιστελέστε» σκόραραν ο Ρικέλμε στο 47 και στο 85, ο Λιονέλ Μέσι στο 61 και ο Μασεράνο στο 75. Επόμενος αντίπαλος, το Μεξικό.
Η Αργεντινή συμπλήρωσε την οκτάδα των ημιτελικών του Κόπα Αμέρικα με το εντυπωσιακό 4-0 επί του Περού. Ο αγώνας έγινε στο Μπαρκισιμέτο παρουσία 42 χιλιάδων φιλάθλων.
Το πρώτο ημίχρονο έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα, ωστόσο, στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ο οποίος «άνοιξε» το σκορ στο 48. Στο 61 έδωσε την ασίστ στον Λιονέλ Μέσι για να διπλασιάσει τα τέρματα της «αλμπισελέστε».
Ο Χαβιέρ Μασεράνο ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 στο 75, ενώ ο Ρικέλμε διαμόρφωσε το τελικό 4-0 στο 86.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.