
Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε Μάλαρτζ και Δημούτσο, τη Δευτέρα παρουσιάζει Πεσέιρο
Οι μεταγραφές των Αρκάντιους Μάλαρτζ και Ελίνι Δημούτσου είναι οι πρώτες που ανακοινώθηκαν από τον Παναθηναϊκό και εκτιμάται ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες. Τη Δευτέρα, εν τω μεταξύ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ζοζέ Πεσέιρο.
89
Οι μεταγραφές των Αρκάντιους Μάλαρτζ και Ελίνι Δημούτσου είναι οι πρώτες που ανακοινώθηκαν από τον Παναθηναϊκό και εκτιμάται ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες. Τη Δευτέρα, εν τω μεταξύ, θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ζοζέ Πεσέιρο.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Αρκάντιους Μάλαρτζ και Ελίν Δημούτσου, διάρκειας 5 και 4 ετών αντίστοιχα».
Επιπλέον, τη Δευτέρα θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του Ζοζέ Πεσέιρο από τη διοίκηση του Παναθηναϊκού.
«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 9 Ιουλίου στις 13.00 θα δοθεί Συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του προπονητή της, κ. Ζοζέ Πεσέϊρο. Η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα στις 18.00. Η είσοδος για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε θα είναι ελεύθερη» αναφέρει η ανακοίνωση.
Τέλος, φιλική αναμέτρηση με τη ρουμανική F.C Arges θα δώσει ο Παναθηναϊκός στις 24 Ιουλίου στο Ιβερντόν της Ελβετίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας του.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Άρης Betsson: Η συνάντηση με τον Τσους Μπουένο και η προοπτική της συμμετοχής στην Ευρωλίγκα
- Κρήτη: «Ζούσαμε με τον φόβο» λένε οι συγγενείς του 20χρονου – Οι απειλές και οι απόπειρες κατά του Νικήτα
- ΠΑΣΟΚ: Διεθνές ρεζίλι στο ποδαρικό της τουριστικής σεζόν – Κατέρρευσε σκάλα επιβίβασης στο αεροδρόμιο του Αράξου
- UFO στην Ελλάδα: Η κυβέρνηση Τραμπ δημοσίευσε βίντεο – Στο φως αρχεία του Πενταγώνου
- Εξακόσια άτομα αφέθηκαν στην ηδονή ενός δημόσιου φιλιού – «Μετά την πανδημία έμοιαζε απαγορευμένο»
- Νεκρός άνδρας που έπεσε από μπαλκόνι δευτέρου ορόφου στου Ζωγράφου

