
Τελεσίγραφο στην Μπενφίκα της ΑΕΚ για Μανού, αισιοδοξία για Αντονίτο και Ασκάρατε
Μέχρι την Δευτέρα θα περιμένει η ΑΕΚ την απάντηση της Μπενφίκα για την πιθανότητα μεταγραφής του Μανού, με την «Ένωση» να αισιοδοξεί ότι το θέμα του θα κλείσει θετικά. Θέμα χρόνου φαίνεται να είναι η απόκτηση του Αντονίτο της Σεβίλης, αισιοδοξία για τον Ασκάρατε της Ατλέτικο. Αρκετές οι πιθανότητες παραμονής του Σορεντίνο.
89
Μέχρι την Δευτέρα θα περιμένει η ΑΕΚ την απάντηση της Μπενφίκα για την πιθανότητα μεταγραφής του Μανού, με την «Ένωση» νααισιοδοξεί ότι το θέμα του θα κλείσει θετικά.
Ο Τύπος της Πορτογαλίας συνεχίζει να ασχολείται με το φλερτ της ΑΕΚ με τονΜανού και αυτό που σημειώνει, είναι την επιμονή της ελληνικής ομάδας να κάνει δικό της τον παίκτη. Πάντως, από τη στιγμή που ο Μανού δεν υπολογίζεται από τον Φερνάντο Σάντος και δεν υπάρχει άλλη πρόταση, στην «Ένωση» έχουν κάθε λόγο να είναι αισιόδοξοι.
Θετικά μηνύματα έχουν και από την περίπτωση του 23χρονου κεντρικού αμυντικού της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ασκάρατε. Ο Λορένθο Σέρα Φερέρ φαίνεται να τα έχει βρει με τον παίκτη, που μένει ελεύθερος και η απόκτησή του να είναι πολύ πιθανή.
Τα ΜΜΕτης χώρας επαναφέρουν το ενδιαφέρον και για τον Αντονίτο της Σεβίλης. Ο Σέρα Φερέρ εκτιμά πολύ τον Ισπανό επιθετικό, είχε ενδιαφερθεί για εκείνον και πέρυσι, αλλά πλέον οι πιθανότητες απόκτησής του, φαίνεται να έχουν αυξηθεί.
Όπως και να έχει, η απόκτηση επιθετικού από την ΑΕΚ, φαίνεται να είναι πια θέμα χρόνου.
Στο θέμα του τερματοφύλακα, η κατάσταση παραμένει μπερδεμένη, από τη στιγμή που δεν κλείνει το θέμα με τον Στέφανο Σορεντίνο. Από την Ιταλία αναφέρουν πως μόνο η Τορίνο ενδιαφέρεται, ωστόσο η πρότασή της δύσκολα θα φτάσει το 1 εκατ. ευρώ, που θέλει η «Ένωση». Με αυτά τα δεδομένα, γίνεται όλο και πιο πιθανό ο Ιταλός να συνεχίσει στην ΑΕΚ.
Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα προχωρήσει το θέμα της απόκτησης τουΑργεντινού, Μπαροβέρο, αντιθέτωςανοιχτό παραμένει το θέμα του Μιχάλη Σηφάκη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πραγματικά, ποια διαφορά έχει ένα τζιν 900 ευρώ από ένα των 40 ευρώ;
- Τραμπ: Το Ιράν δεν μπορεί να μας εκβιάσει με τα Στενά του Ορμούζ
- «Να δικαστεί και ο Λαζαρίδης, δεν μπορούν να ισχύουν δύο μέτρα και δύο σταθμά» λέει η πρώην καθαρίστρια από το Βόλο
- Μαρούσι – Κολοσσός Ρόδου 108-93: «Ζωντανό» για την παραμονή (vid)
- Μύκονος Betsson – Περιστέρι Betsson 92-88: Βήμα οκτάδας από τους νησιώτες (vid)
- Επίθεση σε δύο πλοία με ινδική σημαία στα Στενά του Ορμούζ – Επιβεβαιώνει η Ινδία, έντονη ανησυχία στο Νέο Δελχί
