
Ο Ετό επιμένει ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα παρά το «φλερτ» της Μίλαν
Κάθετος στην παραμονή του στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα παραμένει ο Σαμουέλ Ετό. Λίγες ημέρες νωρίτερα η Μίλαν είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του παίκτη, με τους διοικούντες των «ροσονέρι» να δηλώνουν πως θα κάνουν μία επαφή μαζί του μόλις τελειώσει η primera division.
66
Κάθετος στην παραμονή του στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα παραμένει ο Σαμουέλ Ετό.
«Έχω κουραστεί να το λέω συνέχεια. Έχω συμβόλαιο κι από τη στιγμή που τόσο εγώ, αλλά και η διοίκηση, επιθυμούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να συζητάμε για κάτι άλλο» τόνισε ο Καμερουνέζος επιθετικός στους Ισπανούς δημοσιγράφους, βάζοντας έτσι ένα οριστικό τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να φεύγει από το «Καμπ Νου» στο τέλος της περιόδου.
«Μένω στη Μπαρτσελόνα και δεν μπορώ να γνωρίζω από που προέρχονται όλες αυτές οι φήμες περί μεταγραφής μου» πρόσθεσε ο Ετό.
Λίγες ημέρες νωρίτερα η Μίλαν είχε επιβεβαιώσει το ενδιαφέρον της για την απόκτηση του παίκτη, με τους διοικούντες των «ροσονέρι» να δηλώνουν πως θα κάνουν μία επαφή μαζί του μόλις τελειώσει η primera division.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: Εμπλέκονται και άλλα άτομα, υποστηρίζει η οικογένεια της 19χρονης – «Δεν έπαιρνε ναρκωτικά» λένε φίλοι
- Μακάριος Λαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη



