
«Αγκυρα» στο λιμάνι έριξε ο Νικοπολίδης, τεχνικός διευθυντής αναλαμβάνει ο Ίβιτς
Παίκτης του Ολυμπιακού παραμένει ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο διεθνής τερματοφύλακας ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ομάδα για άλλον ένα χρόνο, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και ο τελευταίος στην καριέρα του. Στην πρόσληψη του Ίλια Ίβιτς ως τεχνικού διευθυντή προχωρούν οι «ερυθρόλευκοι», κάτι που ενδεχομένως σημαίνει ότι στο λιμάνι οδεύει και ο Μπρούνο Τσιρίλο. «Κλεισμένος» θεωρείται ο Ρόμενταλ.
- Κοντά στην Ατλέτικο ο Ρεκόμπα, «Μπόρο» για Τουντζάι
89
Παίκτης του Ολυμπιακού θα συνεχίσει να είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Ο διεθνής τερματοφύλακας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στα γραφεία της ΠΑΕ και μέσα σε λίγα λεπτά συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ομάδα για έναν ακόμα χρόνο, ο οποίος πιθανότατα θα είναι και ο τελευταίος στην καριέρα του 36χρονου γκολκίπερ.
«Στη σημερινή (Τρίτη) συνάντηση του αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός ΣΦΠ Γιώργου Λούβαρη με τον ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Αντώνη Νικοπολίδη, συμφωνήθηκε η επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό για έναν ακόμη χρόνο» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ.
Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο 36χρονος πορτιέρο αναμένεται να «κρεμάσει» τα γάντια του φορώντας τη φανέλα των «ερυθρόλευκων» μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, όπως είναι και η επιθυμία του.
Ο Νικοπολίδης είναι ο τρίτος παίκτης που ανανεώνει τη συνεργασία του με τους πρωταθλητές Ελλάδας, μετά τους Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Τάσο Πάντο.
Μετά τον… άσο, οι πρωταθλητές θέλουν να πετύχουν και το «φουλ του άσου». Παραμένουν οι ελπίδες για το μεγάλο «κόλπο» με τον Κλοντ Μακελελέ, παρά την «σφήνα» της Μπεσίκτας. Η τουρκική ομάδα προσφέρει διεττές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 3,7 εκατ. ευρώ ετησίως στον 34χρονο Γάλλο άσο της Τσέλσι, ωστόσο στον Ολυμπιακό ποντάρουν πολλά στη βοήθεια του Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο μεσολαβητή.
Επίσης, σύμφωνα με δημοσιεύμετα, ο Ντένις Ρόμενταλ αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα μέχρι το τέλος της εβδομάδας, για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους». Ο Δανός διεθνής μέσος θεωρείται «κλεισμένος» από τους πρωταθλητές, με μόνο το τυπικό μέρος να απομένει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του από την Τσάρλτον.
Σε διοικητικό επίπεδο, μετά την επιστροφή του Πέτρου Κόκκαλη, συνεχίζονται οι αλλαγές στην ΠΑΕ των πρωταθλητών. Η διοίκηση έχει συμφωνήσει με τον Ίλια Ιβιτς να επιστρέψει στον Πειραιά, προκειμένου να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή, και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η πρόσληψή του.
Αυτό ενδεχομένως σημαίνει ότι ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι φαβορί για να φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Κεφαλονιά: Εμπλέκονται και άλλα άτομα, υποστηρίζει η οικογένεια της 19χρονης – «Δεν έπαιρνε ναρκωτικά» λένε φίλοι
- Μακάριος Λαζαρίδης: Το παρασκήνιο της παραίτησης
- Κεφαλονιά: ΕΔΕ για τις συνθήκες θανάτου της Μυρτούς – Οι καταγγελίες για τα κενά στο νοσοκομείο
- Το εμπόριο αναζητά μια «ανάσα» σε ένα δύσκολο καλοκαίρι – Το στοίχημα του τουρισμού και οι online αγορές
- Παναιτωλικός – Πανσερραϊκός 2-3: Σπουδαίο «διπλό» για τα «Λιοντάρια» στο Αγρίνιο
- Τότεναμ – Μπράιτον 2-2: Σοκ στο 90+5′ για τους Πετεινούς – 15 ματς χωρίς νίκη



