89

Οι δρόμοι του ΠΑΟΚ με τον Μπάνε Πρέλεβιτς χωρίζουν και νέος σταθμός στην καριέρα του θα είναι ο πάγκος του Ιωνικού Λαμίας.

Η ομάδα της Φθιώτιδας παρουσίασε τον νέο της τεχνικό, τον Μπάνε Πρέλεβιτς, ο οποίος θα έχει ως συνεργάτη του τον Κώστα Παταβούκα, που δεσμεύτηκε να έχει συμβουλευτικό ρόλο στο τεχνικό επιτελείο. Να σημειωθεί πως Πρέλεβιτς και Παταβούκας υπήρξαν συμπαίκτες στην Κίντερ Μπολόνια.

«Ο Ιωνικός αποτελεί μεγάλη πρόκληση για μένα. Υπάρχει όραμα που δεν είναι μόνο για έναν χρόνο. Ο Ιωνικός μπορεί να αλλάξει τον μπασκετικό χάρτη της Ελλάδας. Θα προσπαθήσουμε τώρα να οργανωθούμε και να πετύχουμε τους στόχους μας. Να ενισχύσουμε την ομάδα» σχολίασε ο Μπάνε Πρέλεβιτς στην παρουσίασή του που έγινε στα γραφεία της «ELLAS SEAWAYS Co» που είναι ο βασικός χορηγός του Ιωνικού.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Παταβούκας είπε: «Ο Μπάνε είναι γνώστης του αντικειμένου και αξιολόγησε πολύ καλά την προσπάθεια της ομάδας και το όραμα».

Ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Διαμαντής, τόνισε:

«Το μεγάλο μας στοίχημα είναι η άνοδος στην Α1, αλλά δεν είναι το μοναδικό. Θέλουμε γεμάτο γήπεδο και μια πόλη να κινείται σε ρυθμούς Ιωνικού. Η διοίκηση κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί».

Την Κυριακή, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το φιλικό «διαζύγιό» της με τον Πρέλεβιτς στον οποίο άφησε ανοιχτή για το μέλλον την… πόρτα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ και ο Μπάνε Πρέλεβιτς έλυσαν σήμερα τη συνεργασία τους, μετά από επιθυμία του δευτέρου, ο οποίος επέλεξε τη δεδομένη χρονική στιγμή να ακολουθήσει ένα διαφορετικό δρόμο στην καριέρα του. Οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με τον Μπάνε Πρέλεβιτς χαρακτηρίζονταν πάντα από έντονα συναισθήματα, ήταν όμως αληθινές, έτσι ακριβώς θα παραμείνουν και οτιδήποτε άλλο λέγεται και γράφεται είναι εκ του πονηρού.

» Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, θα συνεχίσει να τιμά τη ζωντανή ιστορία του συλλόγου, το Μπάνε Πρέλεβιτς, όπως αυτός τίμησε με μοναδικό τρόπο τη φανέλα της ομάδας. Του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του και δε λησμονεί την υποχρέωσή της να τον τιμήσει όπως πραγματικά του αξίζει και όπως άλλωστε το έχει ήδη υποσχεθεί. Εις το επανιδείν…»

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr