
Για το 1-1 ο Ολυμπιακός, για το 2-0 ο Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ την Κυριακή
Την ευκαιρία να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό σε 1-1 θα έχει την Κυριακή (18:45) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός. Την ίδια στιγμή, οι πρωταθλητές θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την επιτυχία του α γύρου της κανονικής περιόδου και να «αποδράσουν» με το «διπλό», που θα τους φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο. Πλήρεις οι δύο αντίπαλοι, καθώς Παπαμακάριος, Σχορτσιανίτης και Μπετσίροβιτς θα είναι στις 12άδες των ομάδων τους.
71
Την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και να ισοφαρίσει τη σειρά των τελικών με τον Παναθηναϊκό σε 1-1 θα έχει την Κυριακή (18:45) στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός.
Την ίδια στιγμή, οι… ισόβιοι πρωταθλητές Ελλάδας θα επιδιώξουν να επαναλάβουν την επιτυχία του α γύρου της κανονικής περιόδου και να «αποδράσουν» μ ένα υπερπολύτιμο «διπλό», που θα τους φέρει «αγκαλιά» με τον τίτλο.
Ο Πίνι Γκέρσον θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, συμπεριλαμβανομένων των Μανώλη Παπαμακάριου και Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, αλλά η αλήθεια είναι πως όσοι -και ήταν πολλοί- αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού τελευταία, δεν είναι σε καμία περίπτωση στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.
Για τον Παναθηναϊκό ερωτηματικό αποτελεί ο Σάνι Μπετσίροβιτς. Ο Σλοβένος διεθνής γκαρντ δέχτηκε γονατιά στον πρώτο τελικό στο ΟΑΚΑ, παρουσίασε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο και έχασε την προπόνηση της Πέμπτης, ενώ την Παρασκευή συμμετείχε στο πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς.
Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τον συμπεριέλαβε στη 12άδα, αλλά ό Σλοβένος αναμένεται να αγωνιστεί μόνο σε περίπτωση που το επιτάσσει η εξέλιξη του δεύτερου τελικού.
Ο αγώνας ξεκινά στις 18:45 με τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ και διαιτητές τους Πιτσίλκα, Μαστραφτσή και Αναστόπουλο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Πού μπορείτε να σκοτώσετε τον Τραμπ» – Βίντεο του ιρανικού Fars δείχνει ευάλωτα σημεία της αυτοκινητοπομπής του
- Μετά την τραυματική ελληνική κρίση, εξακολουθούν οι οίκοι αξιολόγησης να επηρεάζουν τις αγορές;
- «Δεν μου έχουν ξαναφερθεί έτσι – πρόκειται για απαρτχάιντ!» – Τι αναφέρει ο Ρο Κάνα που εγκλωβίστηκε από ισραηλινούς εποίκους
- Θέλει να γνωρίσει τον κόσμο: Η Αντζελίνα Τζολί είναι έτοιμη για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής της
- Μάτι: Στάσεις λεωφορείων στον ήλιο, στη βροχή, στη λήθη
- Gen Z εναντίον AI: Γιατί οι νέοι δεν πείθονται από την «επανάσταση» της τεχνητής νοημοσύνης




