
Κάτω από την εστία της Λίβερπουλ για άλλα πέντε χρόνια ο Πέπε Ρέινα
Μετά από πολλά χρόνια, η Λίβερπουλ έχει βρει έναν τερματοφύλακα υψηλών προδιαγραφών και νέο σε ηλικία. Δεν ήταν έκπληξη, λοιπόν, η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Πέπε Ρέινα έως το καλοκαίρι του 2012. «Οι οπαδοί μας περιμένουν πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε» είπε ο 25χρονος Ισπανός.
71
Μετά από πολλά χρόνια, η Λίβερπουλ έχει βρει έναν τερματοφύλακα υψηλών προδιαγραφών και νέο σε ηλικία. Δεν ήταν έκπληξη, λοιπόν, η ανακοίνωση της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Πέπε Ρέινα έως το καλοκαίρι του 2012.
«Οι οπαδοί μας περιμένουν πλέον την κατάκτηση του πρωταθλήματος και εμείς θα προσπαθήσουμε να τους ικανοποιήσουμε» είπε ο 25χρονος Ισπανός, λίγο μετά την υπογραφή στο νέο, αναπροσαρμοσμένο συμβόλαιό του.
Ήδη ανάλογες συμφωνίες έχουν υπογράψει ο Στίβεν Τζέραρντ και ο Τζέιμι Κάραγκερ και πλέον οι «κόκκινοι» στρέφουν την προσοχή τους στη μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας.
Οι ιδιοκτήτες του συλλόγου, οι Αμερικανοί Τζορτζ Τζίλετ και Τομ Χικς, έχουν δώσει το «πράσινο φως» για την επένδυση αρκετών εκατομμυρίων λιρών και πρώτος στόχος είναι ο Φλοράν Μαλουντά της Λιόν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Η ΕΛΑΣ ολοκληρώνει την οργανωτική της δομή με την Πολιτική Επιτροπή – Όλα τα ονόματα
- Μήπως η χαρά είναι πιο σημαντική στη ζωή μας απ’ όσο πιστεύουμε;
- Καιρός: Θα «λιώσουμε» – Ξεκινά ο τριήμερος καύσωνας, μέχρι και 43 βαθμούς θα δείξει το θερμόμετρο
- Όλο το παρασκήνιο των ερευνών για τη Marfin
- Κούκλες ή tablet; Με τι συνιστάται να παίζουν τα παιδιά
- Οι νέοι ψηφίζουν αποχή



