Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Μαϊάμι Χιτ για τον Παπαλουκά
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Σεργκέι Κουσένκο επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Μαϊάμι Χιτ για τον Θοδωρή Παπαλουκά. Τόνισε πως ο Έλληνας άσος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταβεί στο ΝΒΑ, όμως εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως μπορεί να παραμείνει στους Πρωταθλητές Ρωσίας. Προχωρημένες οι διαπραγματεύσεις με τον Ζήση.
Ο πρόεδρος της ΤΣΣΚΑ, Σεργκέι Κουσένκο, σε δηλώσεις του στη ρωσική εφημερίδα «Sport Express» επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον των Μαϊάμι Χιτ για τον Θοδωρή Παπαλουκά. Ο Κουσένκο τόνισε πως ο Έλληνας άσος σκέφτεται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να μεταβεί στο ΝΒΑ, όμως εξέφρασε και την αισιοδοξία του πως ο «Τεό» μπορεί να παραμείνει στους Πρωταθλητές Ρωσίας.
«Μόλις είχα μια συζήτηση με τον Τεό και σκέφτεται σοβαρά αν θα πρέπει να δεχτεί την πρόταση των Χιτ» δήλωσε ο Κουσένκο και συμπλήρωσε:
«Σύμφωνα με τα δικά του λόγια, είναι πολύ δύσκολη η απόφαση και εμπεριέχει πολύ ρίσκο να πάει στο ΝΒΑ και να δοκιμάσει την τύχη του. Για αυτό το λόγο, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παραμείνει στην ομάδα μας».
Ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε και στον Νίκο Ζήση. «Με τον Ζήση οι διαπραγματεύσεις είναι προχωρημένες. Η ΤΣΣΚΑ μιλάει και με άλλους παίκτες και κλείνοντας τον Έλληνα θα πραγματοποιήσουμε την μεταγραφή που είχαμε θέσει ως πρωταρχικό μας στόχο» υποστήριξε ο Κουσένκο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.
Ο Κάρλος Βινίσιους της Γκρέμιο, μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ πριν από δύο καλοκαίρια, έχασε τρία πέναλτι μέσα σε διάστημα έξι λεπτών -για την ίδια μάλιστα φάση- στο τελευταίο ματς της ομάδας του για το Κόπα Σουνταμερικάνα...