89

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ριβάλντο πήρε και ουσιαστική μορφή το βράδυ της Τρίτης. Ο Ντέμης Νικολαϊδης με τον Λορένθο Σέρα Φερέρ είχαν συνάντηση με τον Βραζιλιάνο σούπερ σταρ, που μετά τη συνάντηση φυγαδεύτηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ, προκειμένου να μη μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου. Νικολαΐδης και Φερέρ έφυγαν μαζί, χωρίς να κάνουν δηλώσεις.

Οι τρεις πλευρές, είχαν συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα, σχετικά με την επικείμενη συνεργασία του Βραζιλιάνου σούπερ σταρ με την Ένωση. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ΑΕΚ και Ριβάλντο είναι πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία, ωστόσο από τη στιγμή που δεν ανακοινώθηκε τα πάντα μπορούν να συμβούν.

Το σίγουρο είναι, ότι υπάρχει κάποια διαφορά στο οικονομικό, γεγονός που κάνει το επόμενο 24ωρο ιδιαίτερα κρίσιμο σχετικά με την ολοκλήρωση της πολύκροτης μεταγραφής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης και τις επόμενες ώρες αναμένεται να έχει επαφή με τον Ισπανό τεχνικό για το θέμα του Ριβάλντο, το οποίο οι άνθρωποι της ΑΕΚ επιθυμούν να κλείσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ