66

Από την πρώτη στιγμή είχε ξεκαθαρίσει ο Ράινερ Μάουρερ, ότι αν η ομάδα του δεν καταφέρει να βγει στο Κύπελλο UEFA μέσω της βαθμολογικής θέσης στο πρωτάθλημα, τότε θα ήθελε να επιδιώξει να πετύχει τη συμμετοχή στη συγκεκριμένη διοργάνωση, μέσω του Ιντερτότο. Κι αυτό έγινε πραγματικότητα.

Ο ΠΑΟΚ, που είχε πρώτος αυτό το δικαίωμα, δεν θέλησε να λάβει μέρος, οπότε ο ΟΦΗ ενημέρωσε ότι ενδιαφέρεται και ανακοινώθηκε ότι θα συμμετάσχει το καλοκαίρι στο Κύπελλο Ιντερτότο, όπου αρκεί μια πρόκριση σε διπλό αγώνα, για να φέρει την ομάδα της Κρήτης στο Κύπελλο UEFA.

Ο πρώτος αγώνας (για τον ΟΦΗ θα είναι εκτός έδρας), έχει οριστεί για 21 ή 22 Ιουλίου και η ρεβάνς (στο Ηράκλειο) για τις 28 ή 29 Ιουλίου. Ο αντίπαλος θα προκύψει ως εξής: Αρχικά θα αναμετρηθούν οι ομάδες από το Καζακστάν και τη Γεωργία και στη συνέχεια η νικήτρια θα παίξει με την εκπρόσωπο της Τσεχίας. Ο νικητής από αυτή την αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει την ελληνική ομάδα.

Στο μεταξύ, την Τρίτη στις 6 μ.μ. στην Ιεράπετρα ο ΟΦΗ θα δώσει φιλικό αγώνα με την ομάδα της Λυγιά, που είναι πρωταθλήτρια του νομού Λασιθίου. Την Παρασκευή θα δώσει το τελευταίο φιλικό αγώνα της περιόδου στο Τυμπάκι με αντίπαλο τον Αθλητικό Ομιλο Τυμπακίου. Θα απουσιάσουν ο Σφακιανάκης, που έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη γιατί το Σάββατο θα αρραβωνιαστεί, ο Τσίπεφ, που επέστρεψε στη Σόφια και οι τραυματίες Ν. Κουνενάκης, Μιχελακάκης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ