Βρέθηκε το ιστιοφόρο που είχε εκπέμψει σήμα κινδύνου ανοιχτά της Κέας

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης ιστιοφόρου σκάφους, το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου το μεσημέρι της Παρασκευής στα ανοιχτά της Κέας. Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7 Μποφόρ. Σώοι οι δύο επιβαίνοντες.

43

Αίσιο τέλος είχε η επιχείρηση διάσωσης ιστιοφόρου σκάφους, το οποίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου το μεσημέρι της Παρασκευής στα ανοιχτά της Κέας. Στην περιοχή έπνεαν άνεμοι εντάσεως 7 Μποφόρ.

Σύμφωνα με στοιχεία του ΥΕΝ, σήμα κινδύνου εξέπεμψε το υπό ισραηλινή σημαία σκάφος «Αραμπα». Πρόκειται για ξύλινο σκάφος μήκους 7 μέτρων, το οποίο παρουσίασε εισροή υδάτων.

Ελικόπτερο Super Puma έσπευσε στη περιοχή, εντόπισε το ιστιοφόρο προσαραγμένο σε αμμώδη ακτή της περιοχής Κούνδουρος της Κέας. Οι δύο επιβαίνοντες ήταν άνδρες ισραηλινής υπηκοότητας και είναι καλά στην υγεία τους.

Το περιστατικό θα ερευνήσει ο Λιμενικός Σταθμός Κέας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ανθρώπινα Δικαιώματα

ΠΑΣΟΚ για Κωνσταντινόπουλο: «Επέλεξε τον μονόλογο της υπονόμευσης της παράταξης» – Μπαράζ αντιδράσεων από στελέχη του κόμματος για τη διαγραφή του

Για υπονόμευση της παράταξης από την πλευρά του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου έκανε λόγο η Χαριλάου Τρικούπη μετά τις αντιδράσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για τη διαγραφή του βουλευτή.

Ιάσονας Σχινάς - Παπαδόπουλος
Ιάσονας Σχινάς - Παπαδόπουλος

Εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις Ντίλιαν ζητά η αντιπολίτευση – «Οργανωμένο σχέδιο από το Μαξίμου»- «Δεν υπάρχει κρατική εμπλοκή», επιμένει η ΝΔ

«Ο πρώτος που πρέπει να έρθει να δώσει εξηγήσεις είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης» σημειώνει η αντιπολίτευση.

Παναγιώτης Τζαννετάτος
Παναγιώτης Τζαννετάτος

Έσωσε ηλικιωμένο που έπεσε στο κανάλι του Μόρνου η Πολιτική Προστασία του Δήμου Φυλής

«Χαίρομαι γιατί βρεθήκαμε, άμεσα, για ακόμα μια φορά, στο πλευρό των συνδημοτών μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο αρμόδιος αντιδήμαρχος με αφορμή την επιχείρηση διάσωσης του ηλικιωμένου.

Σύνταξη

H Ουκρανία προσφέρει τα δεδομένα του πολέμου για την εκπαίδευση αυτόνομων drone AI

Το Κίεβο προσφέρει στους Δυτικούς συμμάχους του μια πλατφόρμα με μεγάλους όγκους οπτικού υλικού που συλλέγεται από drone και στρατιώτες στο πεδίο της μάχης.

Βαγγέλης Πρατικάκης
Βαγγέλης Πρατικάκης

Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Μαρκόπουλου – Λαζαρίδη: «Είστε πολιτική μαφία- Είστε γυμνοσάλιαγκας»

Απίστευτες εκφράσεις ακούστηκαν για μία ακόμη φορά στη Βουλή με πρωταγωνιστές τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΜακάριοςΛαζαρίδη και Δημήτρη Μαρκόπουλο. Τους παραπέμπει στην επιτροπή δεοντολογίας ο Κακλαμάνης

Παναγιώτης Τζαννετάτος
Παναγιώτης Τζαννετάτος
Όλες οι Ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007