Παραμένει στο… τιμόνι της Λάρισας ο Γιώργος Δώνης, σύμφωνα με τον Πηλαδάκη
Προπονητής της Λάρισας θα είναι και τη νέα περίοδο ο Γιώργος Δώνης. Ο 38χρονος τεχνικός, που οδήγησε την ΑΕΛ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, θα παραμείνει στο πόστο του. «δεν τέθηκε θέμα ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του τονίζει ο πρόεδρος της «βυσσινί» ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης.
Προπονητής της Λάρισας θα είναι και τη νέα περίοδο ο Γιώργος Δώνης. Ο 38χρονος τεχνικός, που οδήγησε την ΑΕΛ στην κατάκτηση του Κυπέλλου και στην παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, θα παραμείνει στο πόστο του και εντός των ημερών θα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του.
«Εχουμε διευκρινίσει κι άλλες φορές στο παρελθόν πως με τον Γιώργο δεν τέθηκε θέμα ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του. Μένει κανονικά στη Λάρισα, αφού υπάρχει δέσμευση και από τις δύο πλευρές» δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κώστας Πηλαδάκης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει σειρά επαφών για όλα τα θέματα που αφορούν το σχεδιασμό ενόψει της νέας περιόδου, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις ποδοσφαιριστών.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Έξι χρόνια μετά το Κύπελλο του 2020, η τρομερή φέτος Ρεάλ Σοσιεδάδ νίκησε την Ατλέτικο Μαδρίτης στη διαδικασία των πέναλτι σε έναν καταπληκτικό τελικό στη Σεβίλλη και σήκωσε το τρίτο Copa del Rey της ιστορίας της.
Η Ρόμα αναδείχθηκε ισόπαλη με την Αταλάντα, παρέμεινε 6η και ισοβαθμεί με την 5η Κόμο, όμως δεν εκμεταλεύτηκε την ήττα της. Οι γηπεδούχοι κράτησαν τους φιλοξενούμενους στο -4.