
Ο Μουνιόθ φεύγει, ο Πεσέιρο έρχεται (;) για τον Παναθηναϊκό
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για αλλαγές, με πρώτη αυτή του προπονητή. Ο Βίκτορ Μουνιόθ θα συναντηθεί -πιθανότατα- την Τετάρτη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου οι δύο πλευρές να βάλουν και τυπικά τέλος στη συνεργασία τους. Οι πληροφορίες θέλουν τον Ζοζέ Πεσέιρο να έρχεται στην Αθήνα εντός της εβδομάδας, ενώ στο προσκήνιο παραμένει πάντα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
89
Η σεζόν ολοκληρώθηκε και στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για αλλαγές, ώστε η ομάδα να εμφανιστεί βελτιωμένη τη νέα χρονιά. Η πρώτη αλλαγή αναμένεται να είναι αυτή του προπονητή. Ο Βίκτορ Μουνιόθ θα συναντηθεί -πιθανότατα- την Τετάρτη με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, προκειμένου οι δύο πλευρές να βάλουν και τυπικά τέλος στη συνεργασία τους.
Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ζοζέ Πεσέιρο, προκειμένου να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας του με τους «πράσινους». Φυσικά, δεν αποκλείεται η περίπτωση να προκύψει κάποιο όνομα-έκπληξη, ενώ στο προσκήνιο πάντα βρίσκεται και ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Εν τω μεταξύ, σύντομα θα ξεκινήσει και το ξεκαθάρισμα στο ρόστερ, με τον Ρικάρντο Μπόβιο να είναι ο πρώτος που, όπως όλα δείχνουν, θα αποχαιρετήσει την Παιανία. Αυτή βέβαια δεν θα είναι η μόνη αποχώρηση, καθώς αναμένονται σαρωτικές αλλαγές και δεν αποκλείεται κάποιες από αυτές να προκαλέσουν μεγάλη αίσθηση.
Θετικός στο ενδεχόμενο παραμονής του στον Παναθηναϊκό εμφανίζεται ο Μίκαελ Αντονσον, παρά την ελάχιστη συμμετοχή του στους αγώνες της ομάδας.
«Ασφαλώς και θέλω να μείνω. Έχω δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο και νιώθω πολύ καλά στον Παναθηναϊκό. Σίγουρα το τελευταίο διάστημα δεν αγωνίστηκα πολύ, όμως μου αρέσει να παίζω και να είμαι μέλος του Παναθηναϊκού και θέλω να μείνω, για να παλέψω για μία θέση στην ενδεκάδα» τόνισε ο Σουηδός αμυντικός.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πόσο ακριβής θα είναι η ταινία για τον Μάικλ Τζάκσον;
- Η εξομολόγηση του Ντι Μαρία: «Έπρεπε να δω ψυχολόγο – Τα social media με επηρέασαν»
- Ουκρανία: Οκτώ άνθρωποι παραμένουν στο νοσοκομείο, μετά τους πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στο Κίεβο
- Εργοδοτική παραβατικότητα: Μία στις τέσσερις επιχειρήσεις πιάστηκε να παρανομεί σε εργασιακά θέματα
- Χούθι: Απειλούν να κλείσουν το Στενό αλ-Μαντέμπ αν ο Τραμπ «συνεχίζει να παρεμποδίζει την ειρήνη»
- LIVE: Άστον Βίλα – Σάντερλαντ




