
Ραντεβού στην Αμοργό… για αιμοδοσία στις 10-13 Μαΐου 2007
Αθήνα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Αρκεζίνης και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, από το 1995 έχει καθιερώσει δύο ετήσιες αιμοδοσίες στην Αμοργό. Φέτος η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Μαΐου.
Αθήνα: Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχαίας Αρκεζίνης και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου της Νίκαιας, από το 1995 έχει καθιερώσει δύο ετήσιες αιμοδοσίες στην Αμοργό. Φέτος η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στις 10-13 Μαΐου.
Στις 10 Μαΐου το ειδικό συνεργείο αιμοληψίας θα βρίσκεται στη Χώρα (16.00-20.30 μμ), στις 11/5 στην Αιγιάλη (10.00-13.00 μμ και 17.00-20.30 μμ), στις 12/5 στα Κατάπολα (10.00-13.00 μμ και 17.00-20.00 μμ) και στις 13/5 στην Αρκεσίνη (10.00-14.30 μμ).
Τόσο ο Πολιτιστικός Σύλλογος όσο και το Κέντρο Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Νίκαιας ευελπιστούν στη συμπαράσταση και των λοιπών εν Αθήναις αμοργιανών συλλόγων, ώστε όλοι μαζί να συμβάλλουν στην κοινή προσπάθεια που μπορεί να αποβεί σωτήρια για όλους του κατοίκους του νησιού.
health.in.gr
- Το Ιράν επιβεβαιώνει πως επιτέθηκε στο Ιρακινό Κουρδιστάν
- Ο ράπερ Τόρι Λέινζ μήνυσε την φυλακή του ζητώντας 100 εκατ. δολάρια για μαχαίρωμα από συγκρατούμενο
- Ο ισραηλινός στρατός ανακοίνωσε τον θάνατο ενός διοικητή εφέδρων στο νότιο Λίβανο
- Ο Γκαλιμπάφ μίλησε για τον έλεγχο του Ορμούζ και για την κρίση που παραλίγο να τορπιλίσει τις διαπραγματεύσεις
- Κυπελλούχος Ισπανίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, νίκησε την Ατλέτικο σε έναν δραματικό τελικό (vids)
- Προσομοιωτές F-16 και F-35 και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας της Πολεμικής Αεροπορίας στην Άμφισσα

