89

Ηρεμία επικρατεί στην ΑΕΚ μετά τη μεταγραφή του Αρουαμπαρένα, καθώς όλοι τα αποτελέσματα των μεταγραφικών αναζητήσεων του Λορένσο Σέρα Φερέρ. Ο Ισπανός τεχνικός έχει ρίξει το βάρος στην αγορά της πατρίδας του, κοιτάζει «κλεφτά» και σε εκείνη της Πορτογαλίας, ενώ ίσως μεταβεί και στην Αργεντινή, ώστε να ξανανοίξει το κεφάλαιο του Μάρκος Μονταΐνι.

Πάντως, ανοιχτά μέτωπα υπάρχουν και αλλού και έχει αναλάβει να τα κλείσει ο Ντέμης Νικολαΐδης. Σε εκείνο του Γκουστάβο Μαντούκα, η εξέλιξη αναμένεται να είναι θετική για την ΑΕΚ, αφού ο μάνατζέρ του τονίζει πια πως το πιθανότερο είναι να υπάρξει συμφωνία με την Μπενφίκα και ο Βραζιλιάνος να συνεχίσει στην «Ένωση».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται το ραντεβού με τον Τραϊανό Δέλλα, για να ανανεωθεί το συμβόλαιό του, αλλά και με τον Λεωνίδα Καμπάνταη, που έχει πάρει μήνυμα παραμονής, ενώ από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει εξέλιξη και στο θέμα του Στέφανο Σορεντίνο, που περιμένει πρόταση από την πατρίδα του.

Την Παρασκευή η προπόνηση έγινε και πάλι χωρίς τον Σέρα Φερέρ, αλλά ήταν ιδιαίτερα δυνατή, αφού οι παίκτες αρχικά υποβλήθηκαν σε τεστ εκρηκτικότητας στο γυμναστήριο (οι μετρήσεις έγιναν με τη βοήθεια ηλεκτρονικών μηχανημάτων) και στη συνέχεια, στο γήπεδο των Θρακομακεδόνων, έγιναν τεστ ταχύτητας 30 μέτρων με ηλεκτρονική χρονομέτρηση και 30 μέτρων με συρόμενο έλκηθρο με ηλεκτρονική μέτρηση της ταχύτητας.

Ο Σταύρος Τζιωρτζιόπουλος, ο Γιώργος Αλεξόπουλος, ο Βαγγέλης Μόρας και ο Παντελής Καπετάνος συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ο Νίκος Γεωργέας ακολουθεί πιο εντατικό πρόγραμμα προπόνησης. Ο Περπαρίμ Χετεμάι συνεχίζει πρόγραμμα αποθεραπείας με ασκήσεις στο γυμναστήριο, όπως και ο Παναγιώτης Λαγός και ο Τραϊανός Δέλλας.

Ο Βλάνταν Ίβιτς δεν προπονήθηκε λόγω στομαχικών διαταραχών, ενώ ο Έμερσον απουσίαζε από την προπόνηση, έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τον προπονητή.

Οι παίκτες έχουν τριήμερο ρεπό και επιστρέφουν την Τρίτη στις προπονήσεις.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr