«Περίπατος» του Λεβαδειακού στο Χαϊδάρι, ξανά στο «κόλπο» της ανόδου ο ΠΑΣ
Σε «περίπατο» μετέτρεψε ο Λεβαδειακός την επικίνδυνη έξοδο του στο Χαϊδάρι. Οι Βοιωτοί επικράτησαν εύκολα με 3-1 και παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις βαθμούς μπροστά από τον Αστέρα Τρίπολης, που επιβλήθηκε δύσκολα της Καλλιθέας με 2-1. «Σκόνταψε» η Βέροια (0-0 με Μεσσηνιακό) και ο ΠΑΣ (2-1 τον Εθνικό) πλησίασε την τρίτη θέση σε απόσταση τεσσάρων βαθμών.
71
Σε «περίπατο» μετέτρεψε ο πρωτοπόρος της Β Εθνικής και απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα, Λεβαδειακός, την εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χαϊδάρι, με την οποία έπεσε η «αυλαία» της 28ης αγωνιστικής.
Με γκολ των Καραμαλίκη (12), Μήτση (60) και Χρυσάφη (75), οι Βοιωτοί επικράτησαν με 3-1 (για τους γηπεδούχους μείωσε στο 79ο λεπτό ο Χόρτσας) και διατήρησαν τη διαφορά των τριών βαθμών από το δεύτερο της βαθμολογίας, Αστέρα Τρίπολης, που λίγο νωρίτερα επικράτησε δύσκολα με 2-1 της Καλλιθέας.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε με 2-1 τον Εθνικό και σε συνδυασμό με το 0-0 στον αγώνα Βέροιας-Μεσσηνιακού, η ομάδα της Ηπείρου μπήκε ξανά στο «κόλπο» της ανόδου στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκα.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Θρασύβουλος-Προοδευτική 2-0
Νίκη Βόλου-Καστοριά 3-0
Πανσερραϊκός-Αγροτικός Αστέρας 4-0
ΠΑΣ Γιάννινα-Εθνικός 2-1
Βέροια-Μεσσηνιακός 0-0
Πανθρακικός-Ηλυσιακός 4-3
Καλαμάτα-Εθνικός Αστέρας 2-0
Αστέρας Τρίπολης-Καλλιθέα 2-1
Χαϊδάρι-Λεβαδειακός 1-3
Στη βαθμολογία προηγείται ο Λεβαδειακός με 56 βαθμούς, ακολουθεί ο Αστέρας Τρίπολης με 53 και η Βέροια με 46 βαθμούς. Από κοντά και οι ΠΑΣ Γιάννινα, Καστοριά, που έχουν από 42 βαθμούς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τσιτσιπάς: «Δεν υπάρχει εύκολος δρόμος, πρέπει να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου»
- Επικός Μέσι: «Το… τερμάτισα από το προηγούμενο Μουντιάλ» (vid)
- Ρόκα: «Μεγάλος σύλλογος ο Ολυμπιακός με ξεκάθαρους στόχους» (vid)
- Χαμός με «Νοικιάστηκε» από τον Φουρνιέ στην Πάρο (vid)
- Ο Τραμπ εκθείασε τη FIFA για το σκάνδαλο Μπαλογκάν: «Ο Τζιάνι πήρε τη σωστή απόφαση»
- Παίκτης του Ολυμπιακού ο Ζοέλ Ρόκα! (vid, pic)
- Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο πιο δυνατό έως τώρα φιλικό του
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (18/7): «Δράση» με Άγιαξ – Ολυμπιακός και Γαλλία – Αγγλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 18.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ian-nicole-reambonanza-CICFJEHWiFY-unsplash-315x220.jpg)



































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442