Αμφίβολος ο Μάντζιος για τον τελικό του Κυπέλλου, αισιοδοξία για τον Σαλπιγγίδη
Στην επίθεση «πονάει» ο Παναθηναϊκός και μαζί του ο Βίκτορ Μουνιόθ εν όψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Λάρισα. Ο Βαγγέλης Μάντζιος εκτιμάται ότι δεν θα είναι έτοιμος, ενώ μεγαλύτερη αισιοδοξία υπάρχει για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.
66
Στην επίθεση «πονάει» ο Παναθηναϊκός και μαζί του ο Βίκτορ Μουνιόθ εν όψει του σαββατιάτικου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στην Λάρισα.
Ο Βαγγέλης Μάντζιος εξακολουθεί να αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις στα πλευρά, την Τρίτη έκανε μόνο τρέξιμο και περιορίζονται οι πιθανότητες να είναι 100% έτοιμος στο ματς, αλλά θα βρίσκεται στην αποστολή.
Για τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, που έχει υποστεί τράβηγμα, οι εκτιμήσεις είναι σαφώς πιο ευνοϊκές. Ττις επόμενες ημέρες αναμένεται να είναι απόλυτα υγιής και να πάρει θέση στην ενδεκάδα των «πρασίνων».
Σε σχέση με τον αγώνα πρωταθλήματος στο «Αλκαζάρ», πολλές θα είναι οι επιστροφές παικτών, αφού στη διάθεση του Μουνιόθ θα βρίσκονται ο Αντονι Σέριτς, ο Αντρέας Ιβανσιτς, ο Ρικάρντο Μπόβιο και ο Νασίφ Μόρις.
Την Τρίτη, μετά το ελεύθερο προπονητικό πρόγραμμα, ο Ισπανός προπονητής παρακολούθησε μαζί με τους παίκτες το βίντεο του αγώνα με τη Λάρισα. Δεν έκανε ιδιαίτερες παρατηρήσεις για το α ημίχρονο, από το οποίο είχε πολλά παράπονα και τα εξέφρασε στην ανάπαυλα στα αποδυτήρια του «Αλκαζάρ», ενώ εξέφρασε στους ποδοσφαιριστές την ικανοποίησή του για την εικόνα της ομάδας στο δεύτερο 45λεπτο.
Στο μεταξύ, μετά την προπόνηση της Τετάρτης έχει προγραμματιστεί το δείπνο της ομάδας, με τους Λουκά Βύντρα, Γιάννη Γκούμα να πληρώνουν το λογαριασμό ως «πρόστιμο» για το μεταξύ τους επεισόδιο την περασμένη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική πόλο: Πότε θα διεξαχθεί ο ημιτελικός του Super Final με την Ιταλία
- Νίστρουπ: «Δεν είναι ώρα ακόμη για να πούμε συγχαρητήρια – Να τελειώσουμε την πρόκριση στην Αθήνα»
- Βαθμολογία της UEFA: Η Ελλάδα μπήκε με το… δεξί και πλησίασε την Πολωνία
- Υποψήφιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ: Ισοπαλία για Άντερλεχτ και Χάμαρμπι, αλλά και για Καραμπάγκ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας!
- Πάκσι – Παναθηναϊκός 1-2: Πήραν… αέρα πρόκρισης οι «πράσινοι» (vid)
- Λίσι: «Ήταν μια μεγάλη ομαδική προσπάθεια»
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Ο Αντίνο κάνει το 2-0 για το «τριφύλλι», μείωσαν οι γηπεδουχοι σε 1-2 (vid)
- Πάκσι – Παναθηναϊκός: Οι «πράσινοι» ανοίγουν το σκορ με αυτογκόλ (vid)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 24.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/paul-n5gFu17iYug-unsplash-1-315x220.jpg)















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442