«Καυτές» αναμετρήσεις για τα πλέι οφ και τη σωτηρία στην 25η αγωνιστική
Δυνατές μάχες για την παραμονή στην κατηγορία και την είσοδο στα πλέι οφ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 25ης αγωνιστικής της Α1. Στη Λάρισα, ο Απόλλων Πατρών «καίγεται» για νίκη επί της Ολύμπιας, προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες σωτηρίας. Με παραμονή στην κατηγορία ισοδυναμεί η νίκη για την ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ και για την ΑΕΛ στην έδρα της Ολυμπιάδας. Ντέρμπι Αρη-Πανελληνίου και Πανιωνίου-Αμαρουσίου για την τετράδα και τα πλέι οφ.
Δύο «στροφές» απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στην Α1 και το μόνο που έχει ξεκαθαρίσει είναι η πρώτη θέση, εκεί όπου έχει «στρογγυλοκαθήσει» και μαθηματικά ο Παναθηναϊκός. Η 25η αγωνιστική, η οποία θα διεξαχθεί την Τετάρτη, περιλαμβάνει δυνατές μάχες για την παραμονή στην κατηγορία και την είσοδο στα φετινά πλέι οφ.
Η μοναδική αναμέτρηση χωρίς ενδιαφέρον είναι αυτή ανάμεσα σε Μακεδονικό και Παναθηναϊκός στο κλειστό της Νεάπολης. Οι γηπεδούχοι έχουν πάρει οριστικά την άγουσα για την Α2, ενώ οι φιλοξενούμενοι δεν χάνουν με τίποτα την πρώτη θέση και το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις, ο Πανιώνιος, που προέρχεται από μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ επί του Ολυμπιακού, υποδέχεται το Μαρούσι, με τους «κυανέρυθρους» να θέλουν τη νίκη πάση θυσία για να μείνουν σε τροχιά τετράδας και το Μαρούσι να επιζητά το θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κερδίσει μία θέση στα πλέι οφ.
Ο Απόλλων Πατρών «καίγεται» για τη νίκη στη Λάρισα επί της Ολύμπιας, προκειμένου να κάνει το πρώτο βήμα για την παραμονή του στα «μεγάλα σαλόνια» και να τα δώσει όλα στην τελευταία αγωνιστική με τον Αρη στην Πάτρα.
Ο Αρης θα φιλοξενήσει τον Πανελλήνιο, με τους Θεσσαλονικείς να μην έχουν περιθώρια για νέο «στραβοπάτημα», που θα τους «κοστίσει» τη δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου. Στον αντίποδα, το σύνολο του Γιώργου Καλαφατάκη θα «κυνηγήσει» τη νίκη, που θα του επιτρέψει να διατηρήσει την επαφή με την κατάληψη της τέταρτης θέσης.
Η Ολυμπιάδα θα υποδεχτεί στην Πάτρα την ΑΕΛ. Η ομάδα του Νίκου Βουρνά κάνει όνειρα πλέι οφ και η νίκη αποτελεί μονόδρομο. Από την πλευρά τους, οι Λαρισαίοι θα παραταχθούν έτοιμοι για τη νίκη που θα τους εξασφαλίσει την παραμονή τους στην Α1.
Αυτή την υπερπολύτιμη νίκη ψάχνει και η ΑΕΚ. Η «Ένωση» θα φιλοξενήσει στο κλειστό του ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ, με τους Θεσσαλονικείς να θέλουν την τρίτη διαδοχική νίκη με τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Βαγγέλη Αλεξανδρή, στον πάγκο τους. Σε περίπτωση που οι Θεσσαλονικείς πάρουν τους δύο βαθμούς της νίκης, θα βρεθούν ακόμη πιο κοντά στη διατήρηση της τέταρτης θέσης.
Τέλος, ο Ολυμπιακός ελπίζει σε «στραβοπάτημα» του Αρη με τον Πανελλήνιο και νίκη δική του απέναντι στο Αιγάλεω, προκειμένου να «αναρριχηθεί» και πάλι στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι νεοφώτιστοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και με μόλις δύο εκτός έδρας νίκες δεν φαντάζουν ικανοί για την έκπληξη στο ΣΕΦ.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.