Η Γλυφάδα 13-10 την Ουραλότσκα και παίζει για τη δεύτερη θέση κόντρα στην Κίνεφ
Την πρώτη νίκη της στην τελική φάση του Champions Cup στο πόλο πανηγύρισε η Γλυφάδα. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη νίκησαν 13-10 τη ρωσική Ουραλότσκα Ζλάτουστ, στη 2η ημέρα των αγώνων που διεξάγονται στη Φλωρεντία, και την Κυριακή (18:00) θα αντιμετωπίσουν την επίσης ρωσική Κίνεφ Κίρισι με στόχο τη δεύτερη θέση. Η Φλωρεντία εξασφάισε τον τίτλο.
Την πρώτη νίκη της στην τελική φάση του Champions Cup στο πόλο πανηγύρισε η Γλυφάδα. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη νίκησαν 13-10 τη ρωσική Ουραλότσκα Ζλάτουστ, στη 2η ημέρα των αγώνων που διεξάγονται στη Φλωρεντία, και την Κυριακή (18:00) θα αντιμετωπίσουν την επίσης ρωσική Κίνεφ Κίρισι.
Ο ΑΝΟΓ έχει ήδη εξασφαλίσει την τρίτη θέση και την Κυριακή θα διεκδικήσει απέναντι στην Κίνεφ Κίρισι τη δεύτερη θέση. στο αυριανό ματς θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό.
Η ελληνική ομάδα εμφάνισε και πάλι προβλήματα στην άμυνα, όπως και στο ματς με τη Φλωρεντία, αλλά αυτή τη φορά η επίθεση ήταν αρκετή για να της δώσει τη νίκη. Με κορυφαία την Μωραΐτη, που πέτυχε τέσσερα τέρματα, η Γλυφάδα είχε το προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και πήρε άξια τη νίκη.
Η Φιορεντίνα πανηγύρισε από το Σάββατο τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για πρώτη φορά στην ιστορία της. Η «οικοδέσποινα» της τελικής φάσης νίκησε 12-11 τη ρωσική Κίνεφ Κίρισι (8λεπτα: 4-2, 3-2, 3-2, 2-5) και εξασφάλισε τον τίτλο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του κυριακάτικου αγώνα με την Ουραλότσκα.
Η Αλ Νασρ νίκησε 4-2 εκτός έδρας την Αλ Σαμπάμπ και πλησίασε ακόμη περισσότερο τον τίτλο, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να πετυχαίνει ένα ιστορικό ορόσημο και να... απαντά στο πικάρισμα της αντίπαλης εξέδρας.
Νέος σοβαρός τραυματισμός για τον άτυχο Γιουσούφ Γιαζίτζι, ο οποίος αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (7/5) και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ξανά ρήξη χιαστού.