Τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν θα φορά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια ο Γκέκας
Παίκτης της Λεβερκούζεν θα είναι από το καλοκαίρι ο Φάνης Γκέκας. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέλθουν στο ένα εκατ. ευρώ. Από την άλλη, η Μπόχουμ θα εισπράξει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ (από τα οποία 700.000 δικαιούται ο Παναθηναϊκός). - Ο Fanis νικητής στον «ελληνικό εμφύλιο»
Παίκτης της Λεβερκούζεν θα είναι από το καλοκαίριο Φάνης Γκέκας.
Ο διεθνής Έλληνας επιθετικόςσυμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας για συμβόλαιο τετραετούςδιάρκειας, ενώ οι ετήσιες αποδοχές του θα ανέλθουν στο ένα εκατ. ευρώ. Από την άλλη, η Μπόχουμ θα εισπράξει το ποσό των 4 εκατ. ευρώ (από τα οποία 700.000 δικαιούται ο Παναθηναϊκός).
Το βράδυ της Πέμπτης έγινε η συνάντηση ανάμεσα στον τεχνικό της διευθυντή της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, και τον ομόλογό του της Μπόχουμ, Στέφαν Κουντς, με τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια και να οριστικοποιούν τη μεταγραφή. Η Μπόχουμ θα εισπράξει4 εκατ. ευρώ, ενώ, αν παραμείνει στην κατηγορία, θα πάρει άλλες 700.000, προκειμένου να πληρώσει τη ρήτρα που έχει βάλει ο Παναθηναϊκός στον Γκέκα.
Ωστόσο, εάν η Μπόχουμ υποβιβαστεί, χάνει το δικαίωμα πώλησης του παίκτη και η Λεβερκούζεν έχει αποφασίσει να δώσει ένα εκατ. ευρώ στους «πράσινους», ώστε να εξαγοράσει το συμβόλαιο που έχει ο 26χρονος επιθετικός με τον Παναθηναϊκό.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30
Μετά τη sold out συναυλία στο Λυκαβηττό, τα αγαπημένα τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου ταξιδεύουν στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου στη Μονή Λαζαριστών