Η Alpha Bank προβλέπει αύξηση άνω του 20% στα κέρδη ανά μετοχή την περίοδο 2007-2010
Η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα, Alpha Bank, αναμένει μεγαλύτερη του 20% αύξηση των κερδών ανά μετοχή την περίοδο 2007-2010, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή στην παρουσίαση του επιχειρηματικού της σχεδίου για την επόμενη τριετία.
27
Η δεύτερη μεγαλύτερη ελληνική τράπεζα, Alpha Bank, αναμένει μεγαλύτερη του 20% αύξηση των κερδών ανά μετοχή την περίοδο 2007-2010, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή στην παρουσίαση του επιχειρηματικού της σχεδίου για την επόμενη τριετία.
Ο ρυθμός αύξησης των καθαρών κερδών για την περίοδο 2006-2008 αναμένεται στο 20%, ενώ η συνεισφορά των δραστηριοτήτων της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στα κέρδη του ομίλου αναμένεται περίπου στο 25% έως το 2010, σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο.
«Η Alpha Bank επεκτείνεται με δυναμισμό στη Νοτιοανατολική Ευρώπη» είπε ο διευθύνων σύμβουλος της τράπεζας Δημήτρης Μαντζούνης. «Λόγω της υψηλής κερδοφορίας μας στην περιοχή αποφασίσαμε να επιταχύνουμε τις σχεδιαζόμενες επενδύσεις μας» συμπλήρωσε.
Η τράπεζα σχεδιάζει να αυξήσει το μερίδιό της στην περιοχή στο 10% την εν λόγω περίοδο και να επεκτείνει το δίκτυό της στα 870 καταστήματα, συμπεριλαμβανομένων 100 στην Τουρκία έως το 2010.
Η τράπεζα είπε ακόμη ότι στοχεύει στη μείωση του λόγου κόστους προς έσοδα σε περίπου 42% το 2010 από 46% το 2006.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Διχάζει την Ιταλία η υπόθεση του κοσμηματοπώλη που καταδικάστηκε γιατί δολοφόνησε τους δύο ληστές του
- Ουκρανία: 2 νεκροί και 8 τραυματίες σε ρωσικά πλήγματα στην Οδησσό
- Το Ιράν ανταποδίδει τα πλήγματα των ΗΠΑ με επιθέσεις σε εγκαταστάσεις τους στο Κουβέιτ και το Μπαχρέιν
- Καύσωνας Ιουνίου: Τουλάχιστον 12.000 επιπλέον θάνατοι στην Ευρώπη
- Μεξικό: Δολοφόνησαν δημοσιογράφο κοντά στο σπίτι του, δίπλα στον γιο του
- Βρετανία: Απαγορεύουν την πώληση σε παιδιά ενεργειακών ποτών με υψηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη
- Πυρκαγιές σαρώνουν τον Καναδά – Ο καπνός πνίγει μεγάλες πόλεις των ΗΠΑ
- Κολομβία: Ο εκλεγμένος ακροδεξιός πρόεδρος θα μεταφέρει την πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/presley-roozenburg-qXIn8tF6VTI-unsplash-1-315x220.jpg)








































![Επιστήμονες ανακάλυψαν ένα νέο είδος πίθηκου στη ΛΔ του Κονγκό [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/Sans-titre-1-10-315x220.jpg)










Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442