
Εξελίξεις μετά το Πάσχα στο σίριαλ της μεταγραφής Ντούντου στον Ολυμπιακό
Στο προσκήνιο επανέρχεται για τον Ολυμπιακό η υπόθεση Ντούντου, καθώς μετά το Πάσχα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού, Χένρικ Χόπενγουορθ, για να συζητήσει με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της μεταγραφής. Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων πιθανότατα θα πέσει και το όνομα του Βάγκνερ Λαβ.
71
Η αγωνιστική απραξία λόγω της διακοπής των πρωταθλημάτων σε όλα τα ομαδικά σπορ φέρνει στο προσκήνιο τα μεταγραφικά. Στον Ολυμπιακό, μετά από αρκετές ημέρες σιωπής, η υπόθεση Ντούντου επανέρχεται στο προσκήνιο, καθώς μετά το Πάσχα αναμένεται στην Αθήνα ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μεσοαμυντικού, Χένρικ Χόπενγουορθ, για να συζητήσει με την «ερυθρόλευκη» διοίκηση το ενδεχόμενο πραγματοποίησης της μεταγραφής.
Ο ατζέντης του 24χρονου μεσοαμυντικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας γνωστοποίησε ότι μετά τις γιορτές του Πάσχα θα έρθει στην Αθήνα, για να συναντηθεί με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για την υπόθεση του πελάτη του.
Η πλευρά του Ντούντου εμφανίζεται διατεθειμένη να περιμένει τον Ολυμπιακό μέχρι και την επόμενη εβδομάδα και, σε περίπτωση που δεν υπάρξει συμφωνία, τότε θα εξετάσει το ενδεχόμο μεταγραφής του Βραζιλιάνου σε κάποια άλλη από τις ενδιαφερόμενες ομάδες.
Εκτός από το όνομα του Ντούντου πάντως, στο τραπέζι αναμένεται να πέσει και αυτό του Βάγκνερ Λαβ, καθώς ο Χόπενγουορθ απέκτησε πρόσφατα τα δικαιώματα του Βραζιλιάνου επιθετικού της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Η υπόθεσή του ωστόσο παρουσιάζει σαφώς μεγαλύτερες δυσκολίες από εκείνη του Ντούντου.
Ο ίδιος ο Ντούντου πάντως θα παρακολουθήσει… ξεκούραστος τις εξελίξεις στο σίριαλ της μεταγραφής του. Ο Βραζιλιάνος θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα, καθώς τραυματίστηκε στο ισχίο και το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου υπολογίζει ότι θα χρειαστεί το λιγότερο 30 ημέρες, μέχρι να επανέλθει στην ενεργό δράση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ινδία: 24χρονος έπεσε από ύψος 12 μέτρων όταν έσπασε ο μηχανισμός ασφαλείας σε zipline
- Άσκηση: Τα μυστικά για σφιγμένους γοφούς
- Πέντε άνθρωποι νεκροί από μαζικό πνιγμό στον ποταμό του Οχάιο
- Βενεζουέλα: 5.278 οι νεκροί από τους φονικούς σεισμούς
- Θύελλα αντιδράσεων για την πρόθεση τοποθέτησης «υπουργικής» διοίκησης στον ΠΙΣ
- Συνταγή: Κορμός σοκολάτας
