
Χωρίς τον Μοριέντες η Βαλένθια κόντρα στην Τσέλσι για το Champions League
Σημαντικό πλήγμα για την Βαλένθια, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση της τον Φερνάντο Μοριέντες στην πρώτη αναμέτρηση με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League. Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στο ματς των «φούριας ρόχας» με την Ισλανδία για τα προκριματικά του EURO 2008 και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.
66
Σημαντικό πλήγμα για την Βαλένθια, καθώς δεν θα έχει στη διάθεση της τον Φερνάντο Μοριέντες στην πρώτη αναμέτρηση με την Τσέλσι για τα προημιτελικά του Champions League.
Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στοματς των «φούριας ρόχας»με την Ισλανδία (1-0), για τα προκριματικά του EURO 2008 και θα μείνει εκτός δράσης για δύο εβδομάδες.
Αυτό σημαίνει ότι θα χάσει σίγουρα την πρώτη συνάντηση με τους Λονδρέζους τη Μεγάλη Τετάρτη στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολη η παρουσία του και στον επαναληπτικό αγώνα που θα γίνει την Τρίτη του Πάσχα στο «Μεστάγια».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Πάτρα: Ζήτησε 20 ευρώ δανεικά από τον γείτονά του, δεν του τα έδωσε και τον ξυλοκόπησε
- Ο Τραμπ απειλεί με νέες επιθέσεις στο Ιράν αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- Πεκίνο: Ανθρωποειδές ρομπότ κατέρριψε το ανθρώπινο παγκόσμιο ρεκόρ σε ημιμαραθώνιο
- Ολυμπιακός Κ19 – Κηφισιά Κ19 1-0: Νίκη με Μίλισιτς οι Νέοι των «ερυθρόλευκων»
- Παραμένει ψηλά η ανεπίσημη εργασία στην Ελλάδα – Οι γυναίκες πλήττονται περισσότερο (πίνακες)
- «θέλουμε πίσω την Τσέλσι μας» – Οργή των οπαδών των «μπλε» στο Στάμφορντ Μπριτζ





