Τις νέες φυλακές στο Δομοκό εγκαινίασε ο υπουργός Δικαιοσύνης
Περισσότεροι από 600 κρατούμενοι που στριμώχνονται σε διάφορες φυλακές της χώρας αναμένεται να μεταφερθούν σταδιακά στις νέες φυλακές στο Δομοκό Φθιώτιδας, τα εγκαίνια των οποίων έκανε την Πέμπτη ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας.
92
Περισσότεροι από 600 κρατούμενοι που σήμερα στριμώχνονται σε διάφορες φυλακές της χώρας αναμένεται να μεταφερθούν σταδιακά στις νέες φυλακές που κατασκευάστηκαν στο Δομοκό της Φθιώτιδας, τα εγκαίνια των οποίων έκανε την Πέμπτη ο υπουργός Δικαιοσύνης Αναστάσης Παπαληγούρας.
Οι φυλακές στεγάζονται σε συγκρότημα 18.300 τετραγωνικών μέτρων που έχει αναπτυχθεί σε επιφάνεια 125 στρεμμάτων. Εκτός από την κυρίως φυλακή αναπτύσσονται οι χώροι διοίκησης, το κτίριο της εξωτερικής φρουράς, χώροι για την εκπαίδευση και πολιτιστικές εκδηλώσεις, κέντρο υγείας, κτίριο πολλαπλών χρήσεων, αλλά και αθλητικές εγκαταστάσεις.Ο υπουργός Δικαιοσύνης προσδιόρισε για το δεύτερο εξάμηνο του 2007 την ολοκλήρωση των φυλακών που κατασκευάζονται στις Σέρρες και τη Δράμα, ενώ το 2008 θα παραδοθεί φυλακή που κατασκευάζεται στα Χανιά.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΒΗΜΑGAZINO: Αυτή την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Παγκόσμια συνάντηση στις ΗΠΑ με θέμα την «ακροαριστερή τρομοκρατία» – Live βίντεο
- Αρσάκειο: Τίτλος τιμής και σπουδαίον εφόδιον
- Την Κυριακή (19/7) στη Θεσσαλονίκη για τον ΠΑΟΚ ο Όσμαν
- Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε Αττική, Κρήτη και άλλες τρεις Περιφέρειες
- Ισπανία: Στάχτη έγιναν 45.000 στρέμματα στη Σαραγόσα – Θα χρειαστεί μέρες για να τεθεί υπό έλεγχο η φωτιά
- Η Ζεντάγια επιλέγει τις «ghost» βλεφαρίδες – Η αιθέρια τάση
- Harper’s Bazaar Greece: Το τεύχος Αυγούστου κυκλοφορεί αποκλειστικά με το ΒΗΜΑ της Κυριακής
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442